23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opruster med tværfaglig senior projektleder

Rasmus Skjøtt er ny tværfaglig senior projektleder hos Henning Mortensen a/s. Ansættelsen sker i forlængelse af, at aktivitetsniveauet inden for entrepriser på tværs af håndværksfagene for alvor har taget fart de seneste år hos virksomheden.

Den 1. juni 2021 havde Rasmus Skjøtt første arbejdsdag som tværfaglig senior projektleder hos Henning Mortensen a/s. Han kommer fra mere end fire års ansættelse hos El-team Vest A/S, hvor han de seneste par år har været fuldtidsbeskæftiget som projektleder på el-entreprisen i forbindelse med opførelsen af 32.000 kvm campusbyggeri til VIA og Insero i Horsens midtby.

Naturligt skridt i karrieren
Rasmus Skjøtt er oprindelig udlært elektriker og elinstallatør og har i knap 10 år arbejdet som el-projektleder hos jyske installationsvirksomheder. Sideløbende har Rasmus Skjøtt suppleret den el-tekniske baggrund med efteruddannelse – blandt andet inden for ledelse.

Med solid erfaring og viden inden for el-entrepriser, projektstyring og ledelse i rygsækken har Rasmus Skjøtt set frem til ansvaret og den faglige udvikling, der følger med det nye job hos Henning Mortensen a/s.

»Det er et naturligt skridt i min karriere at prøve kræfter med større tværfaglige entrepriser, hvor både vvs, el, sikring, ventilation, blik og sprinkler indgår. Derfor er jobbet hos Henning Mortensen a/s attraktivt for mig«, siger Rasmus Skjøtt. Han fortsætter:

»Med jobskiftet er jeg også blevet en del af et kompetent hold med flere kollegaer, som jeg kender rigtig godt fra tidligere – og som jeg har glædet mig meget til at arbejde sammen med igen«.

Fuld fart fra starten
Hos Henning Mortensen a/s har Rasmus Skjøtt fået base på afdelingskontoret i Aarhus. Her har han fra første dag haft travlt med at sætte sig ind i de projekter, som han har fået ansvaret for.

»Jeg skal lede teknikentreprisen i forbindelse med opførelsen af nyt hovedkontor, parkeringshus og konceptbutik til Lidl i centrum af Aarhus. Her er Henning Mortensen a/s leverandør af el, VVS, sprinkler og køl, og vores arbejde er så småt ved at starte op nu«, fortæller Rasmus Skjøtt og slutter:

»Færdiggørelsen af en større entreprise på det nye sports- og kulturcampus i Gellerup, Aarhus V er også landet på mit bord sammen med blandt andet et CTS-projekt for Danfoss i Kolding og projekteringsarbejde i forbindelse med byggeriet af vores eget nye domicil i Silkeborg«.

Stor erfaring med tværfaglige teknikentrepriser
Læs mere om Henning Mortensen a/s på www.henning-mortensen.dk

Henning Mortensen A/S
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25509129
P nummer: 1000050452

Send til en kollega

0.047