23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny DBI-godkendelse i hus hos Henning Mortensen a/s

Henning Mortensen a/s er netop blevet godkendt af DBI, Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut. Godkendelsen gælder termisk brandventilation – også kaldet ABV-T.

Kort fortalt sikrer et brandventilationsanlæg, at røg- og varmeudvikling fra en brand bliver ledt ud af bygningen via for eksempel vinduer, døre eller porte. Dermed bliver risikoen for røggaseksplosion, sammenstyrtning og yderligere udbredelse af branden mindsket. Desuden øges sigtbarheden, hvorved man opnår mere optimale betingelser for både evakuering af mennesker og slukningsarbejde.

Et termisk brandventilationsanlæg er kun lovligt, hvis installatøren er godkendt hos DBI, Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut.

Godkendt til termisk brandventilation af DBI
Henning Mortensen a/s har gennem flere år haft DBI-godkendelser til automatiske brandalarmanlæg (ABA), automatiske sprinkleranlæg (AVS) og varslingsanlæg (AVA).

Nu er teknikentreprenøren med afdelinger i Silkeborg og Aarhus også blevet godkendt af DBI, Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut til at projektere, installere, reparere, servicere og vedligeholde automatiske varslingsanlæg termiske brandventilationsanlæg (ABV-T) .

Certificeringen sikrer kunderne godkendt og kompetent projektering, installation, service og vedligeholdelse af brandventilationsanlæg (ABV-T).

Læs mere om termisk brandventilation (ABV-T) hos Henning Mortensen a/s.

ABV-anlæg øger sikkerheden
»Brandventilation (ABV) er ofte bygget sammen med et ABA-anlæg, som automatisk tilkalder brandvæsnet i tilfælde af brand«, fortæller Thomas Munk Olsen. Han fortsætter:

»Når branden opstår, aktiveres ABV-anlægget automatisk via ABA-anlægget. På den måde fjernes røg og varme fra bygningen, og sandsynligheden for fatale person- og bygningsskader mindskes«.

Certificering er et lovkrav
De seneste år har det været et lovmæssigt krav at opsætning, service og reparation af termisk brandventilation foretages af en ABV-godkendt installatør.

»Hos Henning Mortensen a/s har vi styr på lovkravene i forbindelse med brandsikring af bygninger. Hidtil har vi derfor brugt eksterne underleverandører på ABV-opgaver. Nu er vi klædt på til at klare opgaven selv«, slutter Thomas Munk Olsen.

Specialister i installation af brandsikre løsninger
Henning Mortensen a/s er specialister i systemer, der beskytter menneskeliv og værdier. Spørg os – vi er DBI og F&P godkendt.

Læs mere om sikringsløsninger hos Henning Mortensen a/s

 

Henning Mortensen A/S
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25509129
P nummer: 1000050452

Send til en kollega

0.078