Mød GMV A/S på BYG'16 i Fredericia

| Medlemsnyhed | Indrykket af GMV A/S

Kom forbi og gør en god handel. Vi ses på stand nr. E-7700

Vi viser vores fremragende Winlet vinduesløftere og ErgoMover 1500 gipsvogne, samt løfteudstyr til afhjælpning af manuelle tunge løft i produktionen og på lageret:

Winlet
Med Winlet vinduesrobot kan arbejdsmiljøet på arbejdspladsen forbedres dramatisk. Tunge vindueselementer løftes, transporteres og monteres let og uden belastning af ryggen. Resultatet forbedrer bundlinien fordi vi får gladere og mere effektive medarbejdere, færre skader på de håndterede emner samt en langt hurtigere montage.

Se meget mere om Winlet på www.winlet.dk

ErgoMover 1500
ErgoMover kan som markedets eneste elektriske materialevogn fabriksmonteres med en unik manipulatorfunktion som muliggør rejsning af 1 hel palle gips.
Ved montage af gipsplader på væg er det nu muligt med ErgoMover 1500 - Manipulator at hente hele paller gips helt ude ved kranen og rejse disse op i lodret position uden på noget tidspunkt at få sved på panden eller ondt i ryggen. ​
ErgoMover 1500-Manipulator er baseret på standard ErgoMover og er derfor et kvalitetsprodukt til en konkurrencedygtig pris. Sammen med ErgoMounter udgør den markedets absolut mest omkostningseffektive løsning til montering af gipsplader på væg.

Se meget mere om ErgoMover 1500 på ergomover.dk


Kom på BYGGERI'16 og få en demonstration, eller kontakt os her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GMV A/S

Industriparken 1
7182 Bredsten
Danmark
GMV A/S

Billeder & videoer

Winlet 350 6Winlet 350 28TL_Sack-handling_13-cmTP_4VL_traeplade_1ergomover_1BYG16-banner

Send til en kollega

0.215