Annonce
Skræddersyede løsninger til kødforarbejdningsindustrien
Få skræddersyede tekniske løsninger og support til at klare udfordringerne, samtidig med at sikkerheden, produktiviteten, kvaliteten og bæredygtigheden højnes .
Har du nogle af disse udfordringer?
Virksomheder indenfor kødforarbejdningsindustrien oplever ofte følgende udfordringer med deres processer:
- Vandbesparelser: Kødforarbejdning kræver meget vand
- Energitab: Udstødningsdampe går normalt tabt til atmosfæren under kødforarbejdning.
- Pålidelighed: Manglende kontrol af varmvandtemperatur, kan resultere i sikkerhedsproblemer
- Produktivitet: Manglende kontrol af vandtemperatur og dampkvalitet kan resultere i, at processen lukker ned.
Din lokale Spirax Sarco dampekspert kan hjælpe dig med at klare disse udfordringer.
Kontakt os og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med at løse udfordringerne.
Læs mere om vores produkter og services til fødevarebranchen.