23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Èn leverandør og forenklede processer

”Vores udfordring var, at vi havde alt for mange elektronik leverandør og nogle af dem havde svært ved at leve op til den kvalitet- og dokumentationspakke, der er nødvendigt.” siger Ebbe Finding, Co-Founder i QLife ApS.

QLife ApS er en med-tech virksomhed, der stræber efter at revolutionere markedet for kliniske biomarkør- og virustests. Ved at muliggøre test i hjemmet, som et supplement til test i sundhedsvæsenet, lettes adgangen til vigtig helbredsinformation, som kan bidrage til bedre behandling og potentielt forebygge sygdomme.

QLifes Egoo.Health Platform er en integreret platform, som inkluderer et måleinstrument med engangskapsler og software. Hver kapsel indeholder en test for en specifik biomarkør eller virus. Systemet kan bruges både i hjemmet og i laboratoriet samt i plejemiljøer.

”Vores udfordring var, at vi havde alt for mange elektronik leverandør og nogle af dem havde svært ved at leve op til den kvalitet- og dokumentationspakke, der er nødvendigt.” siger Ebbe Finding, som er New Technology Innovation Director og Co-Founder i QLife ApS.

Derfor søgte QLife én leverandør, som kunne varetage hele ansvaret og forenkle processerne fra prototype til volumenproduktion, samt tilhørende dokumentation. 

Hør historien på vores YouTube kanal eller læs hele kundecasen her.

Medico-industrien kendetegnes ved meget høje krav til processtyring, sporbarhed og reguleringer. Igennem de sidste par årtier har CB Svendsen opbygget en stærk portefølje og det tætte samarbejde med kunder fra denne industri, sikrer stor erfaring med de nyeste teknologier og viden om de mange regulativer, der findes i branchen.

Efter et indledende møde mellem CB Svendsen og QLife, hvor mål, koncept og vision blev drøftet, var der ikke mere tvivl om, at CB Svendsen skulle være QLifes nye underleverandør.

”CB Svendsen har hjulpet os i alle faser, lige fra de tidlige prototyper til volumenproduktion, hvor test, kvalitetssikring og dokumentation er nogle af de vigtige parametre” siger Ebbe afslutningsvis. 

Du kan læse mere om QLife her.

CB Svendsen A/S
Kirke Værløsevej 22
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82508414
P nummer: 1002648308

Kontaktperson

JBS
Jakob B. Svendsen
COO
cbs@cb-svendsen.dk

Send til en kollega

0.063