23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tæt byggeri med ét sammenhængende koncept.

På dette års BYGGERI messe kan man på Isolas stand se virksomhedens komplette produktprogram, som gør det nemt og sikkert at bygge fugtsikre, tætte energieffektive bygninger.

Markedschef Michael Lindberg har været med på BYGGERI messen som udstiller i over 20 år, og han har således været med frem til i dag, hvor den er vokset til at være Nordens største fagmesse for byggemateriale.

"Hvis man som virksomhed er seriøs, så bør man efter min mening være på messen. Isola er kendt for produkter i høj kvalitet til det nordiske klima, og vi har to mål med at være her som udstiller: At vi får vist hele sortimentet indenfor tape og klæb, undertag, tagpap og løsninger til radonsikring frem, men det er lige så vigtig at have en dialog med slutbrugerne som arbejder med vores løsninger i hverdagen. Deres input kan være værdifulde i udviklingen af fremtidige Isola løsninger, ligesom vi kan være med til at føje nye forretningsområder til deres virke,
udtaler Michael Lindberg, som fremhæver radonsikring som et område i vækst.

Isola er langt fremme i forhold til radonløsninger takket være deres erfaringer fra Norge, hvor radonsikring er en del af bygningsreglementet. Senest har virksomheden været involveret på området Michael Lindberg fortæller:

" Vi vil gerne give håndværkerne muligheden for at tage dialogen med kunderne, når der er konstateret radon. Lige nu får vi også mange henvendelser fra typehusfirmaer, som er interesseret i at få radonsikring med i deres komplette koncept, hvor vi optræder som sparringspartnere og rådgivere.

Isola kan findes på samme stand plads som forrige år, A-1519, hvor man stiller med en helt ny stand med en første sal, hvor man i fred og ro kan afholde møder med samarbejdspartnere.

Isola byder igen i år på en overraskelse på standen så kom forbi og se en håndværker ”Maiken” fra en helt anden branche i arbejde.

Isola
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31677963
P nummer: 1014770778

Kontaktperson

Michael Lindberg
Markedschef
+45 40366218 m.lindberg@isola-platon.dk

Send til en kollega

0.048