23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Design en unik postkasseløsning med EP Custom

I både små og store projekter kan der være behov for helt særlige postkasseløsninger, som designes efter individuelle behov. Med EP Custom designes et individuelt postkasseanlæg til netop dit byggeprojekt.

Med EP Custom postkasseanlæg fra Eden Park fås et individuelt tilpasset postkasseanlæg, som passer til bygningens arkitektur og udtryk. Vælg selv udseende i form af farver, opbygning og placering af postkasseanlægget. Med EP Custom tilbydes i alt fire forskellige montagemuligheder heriblandt vægmontering, vinduesfyldning, stander og planforsænket. Det gør det muligt at placere anlægget hvor end det ønskes. En standerløsning er f.eks. at foretrække, hvis der ønskes et større postkasseanlæg placeret centralt for alle beboere i boligområdet. Det er også nemt at integrere postkasserne som en del af indgangspartiet med et EP Custom til vinduesfyldning. Her er det også muligt at integrere bygningens dørtelefoni og adgangskontrol.

UNIKKE DETALJER & TILBEHØR
For hver type EP Custom postkasseanlæg tilbydes flere muligheder for et skræddersyet postkasseanlæg. Vælg bl.a. mellem detaljer som forskellige typer af sidebeklædning, skråt eller lige tag samt gravering af lejlighedsnumre på postkasseanlægget. Postkasseanlæggene leveres i fire standardfarver herunder hvid, sort, antracitgrå og aluminiumsgrå. Ønsker man derimod at sætte farve på tilværelsen, kan postkasseanlægget leveres i en valgfri RAL-farve. Det gør det muligt at matche postkasseanlægget med bygningens indgangsparti, elementer og arkitektur.

Har du spørgsmål eller er du interesseret i et tilbud?
Kontakt Eden Park på tlf.: +4563139930 eller på mail: info@edenpark.dk

Eden Park A/S
Gammelsø 2
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21250635
P nummer: 1004794761

Send til en kollega

0.046