23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Terrænopbygninger for landskabsarkitekter i BIM

Med den nyeste opdatering af LAND4 har du mulighed for at tildele sammensatte opbygninger til et terrænprofil.

BIM bliver mere og mere udbredt i hele bygge- og anlægsbranchen, og BIM giver også god mening for landskabsarkitekter. BIM giver landskabsarkitekter mulighed for automatisk at sammenholde 2D-tegninger og 3D-model, men også fordi mængder og visualisering er en oplagt gevinst ved at skitsere og projektere landskab i 3D.

LÆS OGSÅ: BIM for landskabsarkitekter 

Der er uendeligt mange 3D-programmer, som kan modellere terræn fra f.eks. 2D-tegninger, men kun ganske få som har et godt design-workflow for landskabsarkitekter. Her brillerer kombinationen af LAND4 og Archicad, da du kan kotetere terræn i plan og senere konvertere koteringen til en terræn-profil i 3D. Hele landskabet er dynamisk og koter har interne relationer og kan oprettes, ændres eller slettes i både 2D-tegninger og 3D-modellen. Bløde, smukke højdekurver genereres automatisk og opdateres løbende.

LÆS OGSÅ: DesignLCA giver dig overblik over din bygnings klimapåvirkning

Nu med sammensatte opbygninger af et terrænprofil
Med den nyeste opdatering af LAND4 kan du automatisk tildele sammensatte opbygninger til et terrænprofil, kaldet Land Surface i LAND4. Det dig mulighed for at modellere landskabsprojekter langt hurtigere og mere detaljeret, hvilket automatisk giver mere udførlige tegninger og mere præcise mængder for f.eks. asfalt, stabilgrus, m.v.

Således er LAND4 blevet et endnu bedre værktøj for udarbejdelsen af landskabsprojekter. LAND4 opdateres løbende med andre nye funktioner, der er lavet af landskabsarkitekter til landskabsarkitekter, med en særlig forståelse for fagets udfordringer, men også med en unik indsigt i hvilke gentagne arbejdsprocesser det giver mening at optimere.

Samtidig kan projekterne lavet med LAND4 i Archicad udveksles med andre BIM-programmer som f.eks. Revit, Tekla, Solibri og BIMcollab Zoom via filformatet IFC – Det sikrer samarbejde og vidensdeling på større projekter, hvor alle parter ikke benytter samme software.

Læs mere om de nye muligheder med sammensatte-terrænopbygninger her →  

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.047