23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fagmessen "fensterbau/frontale" er ikke til at komme udenom

Gør som Nicholaisen. Læg vejen forbi "fenterbau/frontale 2016" og få værdifuld inspiration om nye bearbejdningsmetoder, beslag, tendenser og materialetyper.

Årets suverænt vigtigste fagmesse for vindues- og facadebranchen "fensterbau/frontale 2016" løber af stablen i Nürnberg fra 16. - 19. marts. Messen er et absolut must for Nicholaisen, der leverer skræddersyede produktionsløsninger til danske vinduesproducenter.

- Vi møder talstærkt op for at hente inspiration og tjekke de nyeste teknologier og trends på området f.eks. fra Working Process og Schirmer, der i forvejen hører til vores vigtigste samarbejdspartnere, lyder det fra Nicholaisens team.

Opdag mulighederne

Messens hovedtema er sikkerhed og kvalitet - nøgleord, der går igen i hele Nicholaisens række af samarbejdspartnere. "fensterbau/frontale 2016" giver rig lejlighed til at se og vurdere mulighederne i markedet lige nu. For Thomas Biehl, Jesper Nicholaisen og de øvrige deltagere fra Nicholaisen samler interessen sig bl.a. om fleksible anlæg fra CML og Working Process, der kan sikre en fuldautomatisk håndtering af hele processen omkring træ-vindueskomponenter fra endebearbejdning og profilering til isætning af klips til aluminium og meget mere.

Samtidig leverer Schirmer et helt nyudviklet koncept indenfor stavbearbejdning i aluminium, pvc og kompositter.

Sidst men ikke mindst er det også værd at kaste et blik på mulighederne for at minimere omkostninger ved automatiseting af montageprocessen. Et godt bud er Lemuth med deres nye tætning- og klæbebånds-isætnings-automat.

Nicholaisen A/S
Sønderskovvej 17
8362 Hørning
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19454770
P nummer: 1003824337

Kontaktperson

Kathrine Hovesen
Tværorganisatorisk koordinator
+45 86924711 kh@nicholaisen.dk

Send til en kollega

0.109