23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Celsa Nordic Udvider

Stærk efterspørgsel på mere bæredygtigt, genbrugsstål betyder, at vi udvider vores produktion markant i Mo i Rana

Hvert år genbruger vi 700.000 tons jernskrot i en af ​​Europas mest bæredygtige produktionsprocesser og giver det nyt liv, som armeringsstål i den nordiske byggesektor. Vi udvider nu produktionen i Mo ved at genanvende yderligere 130.000 tons jernskrot om året.

For at imødekomme efterspørgslen styrker vi også vores CELSA-team i Mo i Rana med 15 nye medarbejdere. I alt styrker både Rana Industriterminal og Mo Industritransport deres teams med yderligere 10-15 medarbejdere, og efter en pause på mange år startes nattevagtlæsningen op på kajen igen.

Udvidelsen fører også til mere aktivitet blandt flere af vores partnere, med nye arbejdspladser og mere værdiskabelse i industriparken - som et direkte resultat af vores satsning på at forsyne den nordiske byggesektor med mere genbrugsstål.

Samarbejde med vores partnere, Rana Industriterminal og Mo Industritransport, er nøglen til succes, når vi udvikler bæredygtigt armeringsstål. Vi er glade for opbakningen fra både samarbejdspartnere og kunder, som gør det muligt at mere armering, produceret med rekordlave emissioner, kan finde vej til flere nordiske byggeprojekter.

Sammen skaber vi en grøn og bæredygtig fremtid. 

Celsa Steel Service A/S
Frodebjergvej 6
3650 Ølstykke
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32988210
P nummer: 1001698484

Kontaktperson

AMC
Anette Maria Christensen
anette@konceptmarketing.dk

Send til en kollega

0.063