23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO om 2021

Året 2021 cementerede den positive effekt af turnaround.

Dette er et kort interview med den adm. direktør for FAKRO i Danmark, Jon Tougaard.

RESULTATET FOR 2021 ER NETOP UDE, HVORDAN SER DU PÅ DET?

FAKRO Danmark har formået at vækste i top og bund gennem de sidste par år og 2021 var ingen undtagelse. Da vi i 2019 valgte at køre forretningen i Danmark på en lidt anden måde, var det langtfra givet, at det skulle gå denne vej - og tilmed så hurtigt. Faktisk har vi i alle årene siden opstarten i 2013 vækstet på salget indenfor vore to kerneområder, ovenlys og trapper. Men resultaterne har svinget.

HVAD SER DU MEST POSITIVT PÅ FOR 2021?

Jamen, vi kommer ud med rekordomsætning, noget vi dog ikke melder klart ud om, og samtidig præsterer vi et positivt resultat på bunden på mere end en halv million kroner. Vi er desuden begyndt at genopbygge den egenkapital vi mistede i de år, hvor al profit gik til nogle få kæder uden den store gevinst for os. Det er ikke bittert, blot en konstatering af, at det var godt, at vi fandt opskriften på at lave en forretning i et marked som det danske.

HVAD HAR I LÆRT?

Man skal ikke bare følge de andre i branchen og deres måde at køre forretning på. I stedet har det vist sig, at vi får mere ud af det, når vi arbejder lidt anderledes og tilmed sørger for, at produkterne kan leveres indenfor rimelig tid og at priserne holder et vist niveau under konkurrenterne. Vi lever i ustabile tider og der lader ikke til at komme ro på sådan lige, men vi gøe hvad vi kan for at forblive et attraktivt alternativ for private og professionelle kunder.

HVORDAN SER UD PÅ FREMTIDEN FOR FAKRO I DANMARK?

Rigtigt godt og positivt, men det kræver, at vi kan levere varen lige det hurtigere, bedre og billigere end de andre, noget der ikke er umuligt, men som der skal arbejdes intenst på. Heldigvis har vi selv en række ting, vi kan gøre for netop at komme i mål med dette. Vi løber nok ind i nogle år, hvor lommeregneren kommer frem på bordene igen, en tid hvor det ikke kun drejer sig om leveringstid, men også om kroner og ører på materialerne. Dér plejer FAKRO at brillierer og det tænker jeg vi kommer til igen.

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

Jon Tougaard
Adm. direktør
+45 70252531 jon.tougaard@fakro.dk

Send til en kollega

0.047