23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Celsa vil øge sin omsætning på specificering med 200%

Flere entreprenører lægger specificering af armering hos Celsa Steel Service

Mangel på arbejdskraft hos entreprenørerne kan være vækstpotentiale for Celsa Steel Service, som forventer at øge sin omsætning på specificeringsopgaver med 200% det næste år.

Med opgaven flyttes ansvaret. Man skulle derfor tro, det var den primære grund til at entreprenører i stigende grad lægger specificering af armeringsprojekter hos armeringsproducenten Celsa Steel Service.

Men fænomenet handler meget lidt om juridisk ansvar og mere om et trængt arbejdsmarked med mangel på arbejdskraft, kamp om gode medarbejdere og entreprenørernes ønske om at fastholde medarbejdere med interessante og udviklende opgaver.

Vi ser et stort vækstpotentiale i specificering og forventer at kunne vækste området med 200% det næste års tid. Hurtige projektforløb, kompleksitet, dokumentation og manglende erfaring er alle grunde til at flere og flere entreprenørerne lader os stå for specificeringsopgaven. Det sparer tid i en presset tidsplan - og penge fordi risikoen for fejl minimeres.

Sådan siger Carsten Røjgaard, Marketingchef i Celsa Steel Service. Han forklarer, at specificeringsopgaverne inkluderer alt fra download af nyeste tegninger fra byggeportaler, gennemgang af projektmaterialer, tekniske løsningsforslag, produktionstegninger, detaljer og placeringsplaner.

Millinge Maskinstation, er en af de entreprenører, der har set fidusen i at sende specificering af armeringsprojekter til Celsa Steel Service. Entreprenøren opfører i øjeblikket en produktionshal med en bred vifte af armeringsprodukter - fra gængse armeringsnet og Klip&Buk til mere specificerede sekantløsninger og rullearmering.  

Uffe Hansen, Millinge Maskinstation, fortæller:
Specificering af armering kræver ikke en specialist, men det er en tidskrævende opgave. At lægge specificeringsopgaven hos Celsa sætter ikke de store spor i projektøkonomien - til gengæld får vi en hurtig proces og kan bruge den sparede tid til at montere i stedet for. Det er en simpel projektoptimering, der kan være afgørende i en presset tidsplan med stramme deadlines.

Læs mere om specificering her https://celsa-steelservice.dk/services/specificering-armeringsprojekter/

Celsa Steel Service A/S
Frodebjergvej 6
3650 Ølstykke
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32988210
P nummer: 1001698484

Kontaktperson

AMC
Anette Maria Christensen
anette@konceptmarketing.dk

Send til en kollega

0.049