23948sdkhjf

OpenBIM Studio & enfamiliehuse

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

OpenBIM Studio kan også bruges til designforbedringer af enfamiliehuse.

Simone Gaarn Skov og Mathies Boile Christensen har været en tur i OpenBIM Studio for at teste design og indretning af deres kommende drømmehus. I løbet af tre timer testede de i OpenBIM Studio rumligheder, indretningsløsninger og designløsninger, hvilket førte til en række designforbedringer, der blandt andet inkluderer

- Udvidelse af de 2 badeværelser.
- Nyt design af tag over carport, der matcher husets funkis-design.
- En lille udvidelse af køkkenet
- Nyt vindues design omkring tagfod.
- En lille udvidelse af bryggers.
- Test af alternative materialevalg for facader.

Nis Boile Christensen er FM-rådgiver hos BIM Equity og forklarer:

”OpenBIM Studio er oplagt til brugerinddragelse, vidensdeling og kvalitetssikring på store projekter som eksempelvis hospitalsbyggerier og omfattende renoveringsprojekter. Men de tre timer som Simone og Mathies brugte i OpenBIM Studio viser, at OpenBIM Studio også løfter mindre projekter som enfamiliehuse, hvor visualisering i 1:1 åbner for nye muligheder, som kan integreres i bygge- eller renoveringsprojektet inden håndværkerne træder til.”

OpenBIM Studio
OpenBIM Studio er en 3D biograf og et BIM-baseret værktøj til brugerinddragelse, kvalitetssikring og videndeling på nybyggerier og renoveringsprojekter. Visningen i OpenBIM tager udgangspunkt i rådgiveres 3D/BIM modeller, der kan opleves i fuld skala. Det giver byggeriets parter nogle unikke muligheder for at sikre, at projektmaterialet er tilfredsstillende og afstemt, ligesom selve byggeriets udformning og indretning kan afprøves i forhold til deres funktion, inden bygningen opføres.

Besøg microsite for OpenBIM Studio


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark
BIM Equity A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141