23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ecocable registrerede kabler

Som kan indgå i Svanemærket byggeri

Kabler der skåner natur og miljø
Vi skal passe bedre på klimaet og mindske brugen af jordens ressourcer. Byggebranchen har derfor brug for flere materialer med en dokumenteret miljøpåvirkning fra en uafhængig og anerkendt instans. Som producent, støtter vi naturligvis op om den grønne omstilling ved at dokumentere vores kablers miljøpåvirkning så de kan indgå i Svanemærket byggeri.

Under 100 ppm eller 0,1% kemikalier per 100 kg 
Elektriske kabler og ledninger til Svanemærket byggeri skal opfylde Ecolabels miljøkrav og må ikke indeholde kemiske stoffer på EU's kandidatliste, der overstiger 100 ppm eller 0,1% pr. 100 kg. EU's kandidatliste findes på ECHAs webside.

Listning versus mærkning
Elektriske kabler og ledninger kan ikke egentlig certificeres via Svanemærket eller EU-Blomsten og mærkes med deres logoer og licensnummer. Derimod kan de godt blive miljømæssigt tredjeparts evalueret af Ecolabel, hvormed de er egnede til at indgå i Svanemærket byggeri.

Bæredygtigt indkøb
Svanemærket og EU-Blomsten gør det let at være grøn indkøber og enkelt at vælge bæredygtige produkter. Listning i Ecolabels byggevaredatabase stiller klare og transparente krav til miljøhensyn og dokumentation til fordel for indkøbere. Find alle vores listede kabler her nedenfor eller i Ecolabels byggevaredatabase.

Find alle vores kabler til Svanemærket byggeri på vores hjemmeside.

Læs mere om Ecolabel på deres hjemmeside.

 

 

Prysmian Denmark
Roskildevej 22
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27917887
P nummer: 1020861459

Kontaktperson

EKJ
Eva Kjær Jones
Marketing Manager
+45 29924106 eva.jones@prysmiangroup.com

Send til en kollega

0.062