23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Beklædningstegl puster liv i facaden på Christians Park

I Odense er boligområdet Christians Park udvidet med såvel en stor park som nye boliger med et enkelt arkitektonisk udtryk. Facaderne prydes med vores URBAN beklædningstegl, der tilfører kant med den flammende teglrøde nuance.

Som noget helt nyt er vores beklædningstegl nu at finde i Odense, hvor det har fundet vej til de 138 nye boliger i Christians Park. De første beboere er allerede rykket ind i de nye boliger, der er tegnet af Juul Frost Arkitekter for ejendomskoncernen Barfoed Group.

Boligprojektet i bydelen Bolbro omfatter ikke bare fire bygningskroppe, som de nye lejligheder med et samlet areal på 10.500 kvadratmeter fordeler sig over, men også en park på 24.000 kvadratmeter med navnet Pulsparken.

Med projektet er vores beklædningstegl blevet introduceret for odenseanerne, der kan nyde synet af vores URBAN U Christianshavn, der med den valgte U-profil giver et flot relief og skyggespil på facaden. Den røde beklædningstegl med et strejf af sort spil findes som L-profil, T-profil og U-profil, der giver hvert sit arkitektoniske udtryk.

Beklædningstegl viderefører områdets takter
Tilbage i 2006 tegnede samme arkitekt de første boliger i Christians Park, og herefter har bygherren Barfoed Group videreudviklet boligområdet, der er beliggende tæt på Odense centrum.

- Med beklædningsteglen fra Egernsund Wienerberger har vi bygget videre på områdets første bygninger, der er beklædt med sorte tagsten, som hænger på facaden. Facaderne på de nye boliger bærer præg af, at vi valgte at fortsætte denne takt, hvorfor valget faldt på beklædningstegl fremfor traditionelle mursten, fortæller Flemming Frost, der er arkitekt MAA og founding partner hos Juul Frost Arkitekter. 

Han tilføjer:

- Mens takterne i Christians Parks er videreført, er der med de nye boliger skabt en ny fortolkning og et nyt udtryk, som beklædningsteglen bidrager til. Som arkitekter forelskede vi os meget i beklædningsteglen fra Egernsund Wienerberger på grund af farveskalaen, der giver teglen en flammet karakter. 

Den valgte beklædningstegl har samme stoflighed som vores mursten. Teglens overflade er ru og varieret, hvilket bidrager til et levende og nuanceret udtryk i samspil med sol og skygge.

Læs mere om projektet her

 

Egernsund Wienerberger A/S
Rørmosevej 85
3200 Helsinge
Gribskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10502306
P nummer: 1002997604

Kontaktperson

LH
Line Helmark
Marketingdirektør
line.helmark@egernsund.com

Send til en kollega

0.047