23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gratis webinar: Sådan laver du LCA-beregninger

Med indgangen til 2023 blev LCA lovpligtigt for al nybyggeri. 9. februar afholder GRAPHISOFT Center Danmark gratis webinar, hvor du lærer at lave LCA-beregninger direkte i BIM.

Ved årsskiftet blev LCA en del af bygningsreglementet. Det betyder, at det er lovpligtigt at lave LCA-beregninger på al nybyggeri, og for nybyggerier over 1.000 m2 er der en grænseværdi på 12 kg. CO2e per m2 per år.

Men hvordan får du overblik over det samlede klimaaftryk af dit byggeprojekt?

Det bliver du klogere på vores Tips & Tricks webinar om DesignLCA, der er en 100% BIM-baseret LCA-beregner, GRAPHISOFT Center Danmark har udviklet i samarbejde med Lendager.

LÆS OGSÅ Anders Lendager: Vi har længe efterlyst et dynamisk LCA-værktøj

Få overblik over dit byggeris klimaaftryk
DesignLCA beregner bygningens både klimabelastningen for det indlejrede CO2-aftryk i bygningens materialer samt energiforbrugets CO2-udledning i driftsfasen. DesignLCA er netop lanceret som selvstændigt plugin, hvilket betyder du kan lave LCA-beregning direkte i programmet. 

Thomas Graabæk er indehaver hos GRAPHISOFT Center Danmark forklarer, ”DesignLCA er en 100% BIM-baseret LCA-beregner, som giver arkitekter overblik over klimaaftrykket af deres byggeprojekter i de indledende faser og giver mulighed for at træffe klimavenlige design- og funktionalitetsbeslutninger i de indledende faser, før designet låses. På den måde bliver LCA et aktivt design-værktøj, der potentielt resulterer i mere klimavenligt byggeri.”

LÆS OGSÅ 8 Tips til bedre LCA-beregninger

Gratis webinar om DesignLCA
På webinaret lærer du at lave LCA-beregninger helt fra bunden, så du får overblik over dit byggeris samlede klimaaftryk  – allerede i de tidlige faser, hvor de beslutninger, der træffes, har stor indflydelse på klimaaftrykket.

Det er gratis at deltage i webinaret, der finder sted torsdag d. 9. februar mellem kl. 10 – 11.

Du tilmelder dig her →

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.031