23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Reminder: En uge til gratis LCA-webinar

LCA er nu obligatorisk for al nybyggeri. Men hvordan får du som rådgiver overblik over dit byggeri klimapåvirkning? Det bliver du klogere på d. 9. februar, hvor GRAPHISOFT Center Damanrk afholder gratis webinar om LCA og DesignLCA.

Er du klar til de nye LCA-krav?

Ved årsskiftet blev LCA en del af bygningsreglementet. Det betyder, at det er lovpligtigt at lave LCA-beregninger på al nybyggeri, og for nybyggerier over 1.000 m2 er kommet en grænseværdi på 12 kg. CO2e per m2 per år.  

Men hvordan får du overblik over det samlede klimaaftryk af dit byggeprojekt? Hvordan optimerer du bygningens energiforbrug? Hvordan nedbringer du klimaaftrykket fra byggematerialerne?   

Det og meget mere bliver du klogere torsdag d. 9. februar, hvor vi afholder gratis webinar om LCA og DesignLCA.

LÆS OGSÅ 8 tips til bedre LCA-beregninger

DesignLCA er en BIM-baseret LCA-beregner, som GRAPHISOFT Center Danmark har udviklet i samarbejde med de dygtige folk hos Lendager. DesignLCA beregner bygningens både klimabelastningen for det indlejrede CO2-aftryk i bygningens materialer samt energiforbrugets CO2-udledning i driftsfasen.

På webinariet lancerer vi DesignLCA i version 2.0, som giver bedre overblik over CO2 fordelt på materialer, men også opdelt efter hvilket lag bygningsdelen er modelleret på. Derudover er det lettere at opbygge dokumentationen, som du selv vælger om skal opdateres automatisk, når projektet ændres.

Derudover lærer du, at lave LCA-beregninger helt fra bunden, så du får overblik over dit byggeris samlede klimaaftryk  – allerede i de tidlige faser, hvor de beslutninger, der træffes, har stor indflydelse på klimaaftrykket.

Det er gratis at deltage i webinaret, der finder sted torsdag d. 9. februar mellem kl. 10 – 11.

Du tilmelder dig her → 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.063