23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Klaravik ansætter Casper Møller Bendtsen

Klaravik byder velkommen til ny auktionsmægler. Casper Møller Bendtsen besøger auktionssælgere i Sydsjælland og formidler brugt grej og køretøjer til virksomhedens online auktioner.

Casper Møller Bendtsen er per 1. januar 2023 tiltrådt som ny auktionsmægler hos Klaravik Netauktion. Her formidler han produkter til virksomhedens online auktioner i Sydsjælland med udgangspunkt fra sin bopæl ved Næstved.

Casper er uddannet tømrer og har arbejdet inden for tømrerfaget i 8 år. Fysikken ville dog noget andet. En opvækst på landet har givet Casper stor interesse for værktøj og alt med en indbygget motor, så han var ikke i tvivl om, at jobbet hos Klaravik var det rette for ham. For her kan Casper hjælpe folk med at sælge brugt uden risiko. Konceptet og hele processen er gennemskuelig, og her er der ingen, der køber ’katten i sækken’, ifølge Casper.

Klaravik Netauktion sælger maskiner, værktøj og erhvervskøretøjer på vegne af bygge- og industrivirksomheder, maskinhandlere og kommuner.

Kontakt Casper på 93 10 93 03 og casper.bendtsen@klaravik.dk.

Vil du vide mere om, hvordan du sælger og køber på klaravik.dk? Se vores korte film 'Vindere i alle led' her: https://youtu.be/n3MZ8iEUmH8

 

Klaravik Netauktion
Stengårdsvej 25
4340 Tølløse
Holbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35036334
P nummer: 1018248170

Send til en kollega

0.047