23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DAV NORDIC opfører endnu en støjskærm i Fredericia

For at dæmpe støjen fra Veste Ringvej i Fredericia mod en nyrenoveret boligkarre har DAV NORDIC opført en 660 m lang og 2,5 m høj støjskærm.

Støjskærmen er opført i underentreprise til CJ A/S og bygherren, Boligkontoret Fredericia har i samme forbindelse gennemført en større renovering af boligkarreen ved Vestre Ringvej. Støjskærmen er en væsentlig opgradering af den tidligere støjløsning, som var en mur med en meget lille støjdæmpende effekt.

DAV NORDIC projekterer

DAV NORDIC har varetaget støjskærmsentreprisen fra projektering til montage af den færdige skærm og har haft et godt samarbejde med CJ A/S. Støjskærmen er en BUDAN h500 standard, som DAV NORDIC er forhandler af, og som er den mest anvendte støjskærm i Danmark. Skærmen er lydabsorberende på den ene side og reflekterende på den anden side, og dæmper støjen markant.

Martin Engstrøm Jensen, projektleder ved CJ A/S udtaler om samarbejdet med DAV NORDIC: ”Vi har haft et godt samarbejde med DAV NORDIC, og processen er forløbet som aftalt og uden nogen overraskelser. Beboerne er meget tilfredse og har allerede imens skærmen blev opført udtalt, at lyddæmpningen er markant, ligesom bygherren har udtrykt tilfredshed, så vi er meget tilfredse med den rådgivning, vi har fået af DAV NORDIC og med det endelige resultat.”

Førende leverandør af støjskærmsløsninger

DAV NORDIC er en af Danmarks førende leverandører af støjskærmsløsninger og har tidligere opført Danmarks højeste og mest markante støjskærm på 10 m, som ligger på Fredericia Havn. Læs mere om den støjskærm her og om DAV NORDIC’s støjskærmsløsninger her.

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014
P nummer: 1003044557

Kontaktperson

TTH
Trine Tind Hugger
Marketingansvarlig
+45 29613642 marketing@davnordic.dk

Send til en kollega

0.047