23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Wise Home vil gøre en forskel i andre lande

Med hjælp fra Erhvervshus Midtjylland og et tilskud fra SMV:Eksport stryger Wise Home hurtigere og rigtigt ud på eksportmarkederne for at mindske CO2-udledningen fra ejendomme.

Lige siden direktør Per Holst stiftede den innovative softwarevirksomhed Wise Home i Ry for knap syv år siden, har hans drøm været at skabe et produkt, der kan gøre gavn i mange andre lande end Danmark.

Og det er lykkedes. Det produkt, Wise Home har udviklet, aflæser målere i mere end 10.000 lejligheder for at lave et automatiseret forbrugsregnskab. Og netop nu er Wise Home ved at forberede sig på eksport med hjælp fra Erhvervshus Midtjylland.

Det særlige ved Wise Homes produkt er, at det udover at samle data om forbruget af vand og varme, også hjælper med at skabe et optimalt indeklima og et overblik over ejendommens CO2-forbrug.

Kunderne er ejere af ejendomme, pensionsselskaber og ejerforeninger, som har brug for data til at kunne optimere driften. Og samtidig får de et automatiseret forbrugsregnskab til beboerne.

”Vores produkt hjælper den grønne omstilling på vej ved at påvirke beboerne til at udlede mindre CO2 på baggrund af de data, vi samler ind. Det skal ud i verden for at gøre en forskel og mindske CO2-udledning, og det kan Erhvervshus Midtjylland bidrage til”, siger Per Holst.

Vil ramme rigtigt i første hug
Han er i den grad parat til at sende sit produkt ud på eksportmarkederne og er med tilskud fra SMV:Eksport ved at undersøge, hvilke 2-3 europæiske lande, Wise Home først skal træde ind på.

”Det er vigtigt, at vi rammer rigtigt i første hug. Derfor skal vi grundigt undersøge, hvilke lande vi vil starte med. Uden tilskuddet fra SMV:Eksport havde vi ikke haft midler til at rykke mod eksportmarkederne i år”, siger Per Holst.

Han hørte om SMV:Eksport ni timer før fristen udløb, og han fik med lynets hast og hjælp fra Erhvervshus Midtjylland skudt en ansøgning afsted.

Siden jeg startede forretningen, har Erhvervshus Midtjylland været en vigtig følgesvend. Kort efter min opstart kontaktede jeg dem, og de har vist sig at være vanvittig dygtige og en uvurderlig hjælp. Det er ikke mindst deres fortjeneste, at vi er kommet gennem Corona-pandemien, og nu føler os modne til eksport”, påpeger Per Holst.

Wise Home er vokset til 17 ansatte, som direktøren beskriver som klimatosser og energinørder. Og direktøren understreger, at jo flere eksportmarkeder, virksomheden skruer sig ind på, jo mere beskæftigelse skaber de i Danmark.

Book uforpligtende møde
Uanset branche og hvad enten du har brug for sparring om strategi, salg, markedsføring, kapital, eksport, grøn omstilling, digitalisering eller noget helt andet, er vi klar til at hjælpe. 

Det er både gratis og uvildigt - og koster kun din tid. 

Book et møde

Erhvervshus Midtjylland
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30089456
P nummer: 1012868401

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063