23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Moderne skurby med fokus på medarbejdertrivsel

Tagterrasse og bordtennis. Kom med indenfor i MT Højgaards projektkontor!

Masser af lys, god akustik, effektiv ventilation, luft til luft-opvarmning med kølefunktion og højt til loftet. Projektkontoret fra Expandia er den nye skurvogn på byggepladsen og skaber optimale rammer for entreprenører og projektledere på store byggeprojekter.

Hos MT Højgaard er medarbejdertrivsel vigtig. Derfor har entreprenørvirksomheden fået opstillet 865 m2 projektkontor, mens der bliver arbejdet på et nyt, stort værksted til DSB’s elektriske togsæt på Otto Busses Vej i København.

Plads til at brede sig 

Med projektkontoret fra Expandia har MT Højgaard skabt et åbent kontormiljø, der understøtter en dynamisk arbejdsdag og samarbejde mellem de forskellige faggrupper.

– De har virkelig forstået at udnytte vores koncept og få mest muligt ud af deres kvadratmeter. Der er plads til mange medarbejdere, men lokalerne føles stadig rare og rummelige, fordi de har valgt et åbent kontorlandskab, forklarer Niklas Fernandes, salgskonsulent hos Expandia Moduler A/S.

– Det er en komplet løsning med alt, hvad der skal til for at få arbejdsdagen til at glide. Der er for eksempel rum til at hænge overtøjet, holde møder, pauser, lave kaffe og spise frokost. Og MT Højgaard har også skabt særlig plads til det sociale, fortsætter han. 

LÆS OGSÅ: 605 M2 PROJEKTKONTOR TIL EINAR KORNERUP

Hyggelig tagterrasse og bordtennisrum

Det midlertidige projektkontor i Sydhavnen er opstillet i tre etager, men anden og tredje sal er forskudt, så MT Højgaard har fået en 86 m2 terrasse oven på tre af de nederste moduler.

– Det er rigtigt godt tænkt. Fra terrassedækket kan man få overblik over pladsen og følge udviklingen i byggeriet, og det er også et sted, hvor man kan grille pølser om fredagen og hygge i sommerhalvåret, forklarer Niklas Fernandes og fortsætter:

Det er tydeligt, at MT Højgaard har fokus på, at medarbejderne har det godt, når de er på arbejde. Det er for eksempel ikke alle skurbyer, som har eget bordtennisrum. Så der er plads til ping-pong i mere end én forstand, og jeg er sikker på, at et rart arbejdsmiljø giver glade og mere produktive medarbejdere.

LÆS OGSÅ: EN GOD IDÉ ER BLEVET TIL NÆSTEN 25.000 MODULER

260 kvadratmeter ekstra plads  

MT Højgaards projektkontor var oprindeligt på 21 moduler, men blev senere blevet udvidet til de 30 moduler, som står ved Otto Busses Vej i dag.

Det er netop en af fordelene ved vores moduler: At man hurtigt kan skalere op, hvis man får brug for mere plads. Vi har haft en god og tæt dialog med MT Højgaard, hvor vi sammen har løst både planlægning, byggemodning og udvidelse til punkt og prikke. Så vi har været meget glade for samarbejdet, siger Niklas Fernandes.

LÆS MERE: PROJEKTKONTORET – DEN NYE SKURVOGN PÅ BYGGEPLADSEN

Expandia Moduler A/S
Munkegårdsvej 32
3490 Kvistgård
Helsingør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35636153
P nummer: 1019033763

Send til en kollega

0.079