23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tagrenovering på Husum kirke

Vi er nået til sidste etape af på Husum Kirke. Hvor vi er i gang med et større stykke tømrerarbejde, der bl.a. omfatter udskiftning af tag og tagkonstruktion, indvendig renovering og andre spændende arbejder.

I en længere periode har Joakim, Carsten og vores lærlinge David og Julius haft deres gang i Husum Kirke. Her er vi nemlig i gang med et større stykke tømrerarbejde, der bl.a. omfatter udskiftning af tag og tagkonstruktion, indvendig renovering og andre spændende arbejder.

Nu er vi nået til sidste etape på kirken – det udvendige tagarbejde samt indvendige forbedringer, og så er det snart ved at være parat til murer udvendigt og maler indvendig.

 Lidt fakta om Husum Kirke:

Husum Kirke er en moderne kirke fra 1977. I starten var det svært at se, at det var en kirke. Det ændrede sig, da et tidligere menighedsrådsmedlem, Boye Larsen, smedede et stort kors, som nu hænger på den store mur mod Korsager Allé.

Kirkerummet er udsmykket af kunstneren Adi Holzer, og i år 2000 blev der bygget om. Der kom et nyt kirkekontor, et rum til kirketjeneren og et handicaptoilet. Garderoben blev også ændret, så der nu er plads til de mennesker, der venter på at komme ind og lige gerne vil snakke sammen. Kirken er uden dørtrin og yderst handicapvenlig, hvilket også giver gode adgangsforhold for vores hold.

 

Mogens V. Zeltner A/S
Rugmarken 14
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34470766
P nummer: 1017585513

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047