23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Organisationen får boost hos Henning Mortensen a/s

Henning Mortensen a/s har hentet markedsandele de seneste år. Ambitionen er nu at fastholde størrelse og aktivitetsniveau. Derfor udvides ledelsen med en ny chef for elafdelingen. Den nye chef afløser Morten Dam Sørensen, som fortsætter i ny rolle.

»De seneste års vækst hos os skyldes, at vi er gået fra primært at være en VVS-virksomhed til at være teknikentreprenør med seks overordnede tekniske kompetencer som fundament – VVS, el, ventilation, sikring, blik og sprinkler«, siger adm. direktør Hans Mortensen. Han fortsætter:

»Alene i elafdelingen, hvor vi siden 2016 har haft Morten Dam Sørensen i spidsen, er vi på syv år vokset fra omkring 30 til de nuværende 120 elektrikere. Ambitionen er nu, at vi fastholder vores størrelse og aktivitetsniveau, men det sker ikke af sig selv. Derfor styrker vi organisationen med ekstra kræfter på ledelsesniveau«.

Ny rolle med fokus på salg og indkøb
Hos Henning Mortensen a/s er oplevelsen, at konkurrencen på projektmarkedet spidser til. Det kræver højere grad af synlighed og stærkere dialog med omverdenen.

Derfor vil partner og projektdirektør, Morten Dam Sørensen, fremover fokusere på tilbud, projektsalg, kontrahering og indkøb på tværs af virksomhedens tekniske kompetencer. Ifølge adm. direktør Hans Mortensen skal den nye rolle ses som et udtryk for, at Henning Mortensen a/s har ambitioner om at udvikle positionen som teknikentreprenør på det danske marked.

Efter syv år som chef for el med afdelinger i Silkeborg, Aarhus og Herning overlader Morten Dam Sørensen således ansvaret for drift og ledelse til Allan Mellbak Branth. Han har første arbejdsdag som afdelingschef hos Henning Mortensen a/s i Silkeborg den 1. maj 2023.

Erfaren profil som ny afdelingschef for el
Oprindeligt er Allan Mellbak Branth uddannet elektriker og elinstallatør. Siden har han suppleret med en diplomuddannelse i ledelse og opbygget mere end 10 års erfaring fra stillinger som elinstallatør, projektleder, afdelingsleder og afdelingschef.

Allan Mellbak Branth kommer fra en stilling hos Wicotec Kirkebjerg A/S, hvor han er ansvarlig for ledelse og drift af elafdelingerne i Vestdanmark. Det er således en erfaren leder og brancheprofil, der fremover kommer til at stå i spidsen for elafdelingen hos Henning Mortensen a/s.

Henning Mortensen A/S
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25509129
P nummer: 1000050452

Send til en kollega

0.063