23948sdkhjf

Ny samhandelsaftale hos Gottfred Petersen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gottfred Petersen A/S

Ny samhandelsaftale betyder, at Gottfred Petersen nu tilbyder et endnu stærkere sortiment i betonrelaterede produkter til byggeriet.

Det er den internationale virksomhed, KYOCERA UNIMERCO, der har indgået samarbejde med den fynske handelsvirksomhed. Et samarbejde, der sikrer, at Gottfred Petersen A/S nu kan tilbyde et endnu stærkere sortiment og tilgodese alle bindeopgaver i byggeriet.

KYOCERA UNIMERCO FASTENING er en fusion mellem jysk grundighed og japansk teknologi. Og med samhandelsaftalen mellem KYOCERA UNIMERCO FASTENING og Gottfred Petersen A/S udvider Middelfarts største handelsvirksomhed sortimentet i betonrelaterede produkter til byggeriet og industrien i en sådan grad, at Gottfred Petersen A/S nu er styrket i bindetråd med dertilhørende TJEP RE-BAR XP 40/25 bindemaskiner:

”Her i virksomeden oplever vi, at vores kunder i stigende grad har et ønske om, at vi er komplette i vores varesortiment –både inden for Byggeri, Plast & Industri, VVS og Værnemidler. Vores kunder efterspørger den optimale løsning, hvor de kun behøver at handle ét sted. Dét ønske arbejder vi hårdt på at honorere! Og vores aftale med KYOCERA UNIMERCO FASTENING betyder da også, at vi nu har alt under ét tag til vores kunder inden for bindeopgaver,” påpeger Klavs Moesgaard Hansen, salgschef for Byggeri hos Gottfred Petersen A/S.

Et komplet sortiment, der tilgodeser alle bindeopgaver
Aftalen indebærer, at Gottfred Petersen A/S sælger og videreformidler service på KYOCERA UNIMERCO FASTENING’s TJEP RE-BAR XP bindemaskiner, ligesom der også er fokus på salg af TJEP XP WIRE.

”Vores kunder i betonindustrien og i byggeriet har mange bindeopgaver. Netop derfor passer KYOCERA UNIMERCO FASTENING’s produkter utrolig godt ind i vores sortiment,” fortæller Klavs Moesgaard Hansen.
Han fortsætter: ”En af de mange fordele, aftalen med KYOCERA UNIMERCO FASTENING tilfører vores kunder, er virksomhedens autoriserede serviceværksted, der hurtigt servicerer og reparerer bindemaskinerne, som dagligt bliver udsat for en høj grad af slitage. Og når vi taler om slitage, er det vigtigt at påpege, at netop TJEP RE-BAR XP bindemaskiner også er et ergonomisk godt alternativ til manuel binding, som er en stor belastning for håndværkeren.”

Ny bindemaskine kommer efter sommerferien
Allerede efter sommerferien får Gottfred Petersen A/S endnu en TJEP RE-BAR XP bindemaskine på lager. Det betyder, at der vil kunne bindes over helt op til 58 mm.

Et givtigt samarbejde for begge parter
”I vores optik er samarbejdet med KYOCERA UNIMERCO FASTENING særdeles givtigt for begge parter. KYOCERA UNIMERCO FASTENING søgte en partner med mangeårig erfaring i betonindustrien og bliver hos os inviteret ind i en traditionsrig, serviceorienteret og relationsbåret handelsvirksomhed med over 60 års erfaring, et enormt know-how og en omfangsrig kundeportefølje,” slutter Klavs Moesgaard Hansen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gottfred Petersen A/S

Langelandsvej 15
5500 Middelfart
Danmark
Gottfred Petersen A/S

Send til en kollega

0.08