23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Døre i specialmål bliver standardvare

SWEDOOR udvider sit standardsortiment til at indeholde langt flere døre i specialmål. Forhandlere kan nu nemmere imødekomme de efterhånden mange efterspørgsler på usædvanlige døre.

Hele måden vi bygger og renoverer på er under forandring. I byggematerialebranchen ses en tydelig og voksende tendens til, at unikke løsninger i boligindretningen er i højsædet. Det gælder også indvendige døre, hvor efterspørgslen på utraditionelle dørløsninger, gerne i specialmål, er stigende. Ifølge dørproducenten JELD-WEN, som står bag dørbrand’et SWEDOOR, drejer det sig både om nybyggeri og renoveringsprojekter, hvor boligejerne fx ønsker større døråbninger ind til stuen eller mindre døre til særlige formål. Derfor udvider SWEDOOR nu sit standardsortiment med højere og bredere døre.

Udvidelsen i sortimentet gælder alle SWEDOORs indvendige døre og karme i ADVANCE-LINE-serien. Hele spændet i det nye, udvidede sortiment for hængslede døre går fra 525x1640 mm til 1025x2340 mm, mens skydedøre fås helt op til 1225x2340 mm.

Denne udvidelse giver et væld af nye indretningsmuligheder og gør det lettere for forhandleren at imødekomme de mange forskellige dørønsker fra slutbrugere. Samtidig sparer slutbrugeren turen forbi en tømrer eller snedker, fordi døre i specialmål kan nu bestilles direkte hos forhandleren.

SWEDOOR er Danmarks førende dørbrand inden for indvendige døre. Læs mere på www.swedoor.dk.


Billede: To døre i yderlighederne, hvor dørbladene er hhv. 1026x2340 (stor) og 52,5x1640 (lille). Model: SWEDOOR Craft.

Swedoor
Danmarksvej 9
9670 Løgstør
Vesthimmerland Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10276802
P nummer: 1000048290

Kontaktperson

SN
Sanne Nørbjerg
PR Konsulent, Publicity
sanne@publicity.dk

Send til en kollega

0.047