23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sapa Building System lancerer 2020-nyheder

Sapa Building System introducerer flere spændende nyheder for facader, vinduer og døre i aluminium og der er netop afholdt forhandlermøde, hvor der blev informeret og undervist i de seneste innovationer.

Sapa Building System er førende systemhus i Norden for løsninger til facader, vinduer, døre og solafskærmninger i aluminium. De seneste udviklinger blev præsenteret på Nordbygg Messen i Stockholm i april, og nu rulles nyhederne ud til forhandlerne i Danmark.

Den 31. maj afholdt Sapa Building System kundemøde i Aarhus for deres autoriserede producenter.
På programmet var orientering om nye produkter fra Sapa, blandt andet det højisolerede vindues- og dørsystem Thermo86, der sikrer opfyldelse af de nye energikrav i BR2015 inklusiv lavenergiklasse 2020. Også det innovative foldedørsystem Sapa 2086 blev præsenteret, med særligt fokus på den patenterede hængselløsning, der tilgodeser design, tæthed og høj varmeisolering. Andre emner var sikring, fremtidens facadesystemer og markedsorientering
De autoriserede producenter udtrykte stor tro på fremtiden. Med de nye produkter og planerne for den fremtidige systemudvikling ser de store muligheder på et marked, der vil blive præget af krav til design, energieffektivitet og omkostningseffektive løsninger.
Se mere om nyhederne på vores hjemmeside http://www.sapagroup.com/dk/company-site...

Hydro Building Systems - SAPA
Julsøvej 1
8240 Risskov
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK51584511
P nummer: 1003097535

Kontaktperson

JMM

Send til en kollega

0.047