23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FlexaNet : En gade på En dag

Revolutionen indenfor fjernvarme, vi har ventet på.

Når vores byer tegner sig for over 70% af verdens energiforbrug, spiller fjernvarmen en enorm rolle i etableringen smarte, økonomisk overkommelige og kulstoffattige energiløsninger. Desværre, på grund af den udbredte brug af ikke-bæredygtige materialer, forkert dimensionering, lang installationstid og høje investeringsomkostninger, har renovering af fjernvarme og fjernkøling (DHC) systemer stadig et stykke vej at gå. Det er derfor, vi er glade for at meddele markedet vores nyeste innovation: FlexaNet: En gade på En dag !

Fra drøm til virkelighed
I 2010, da vi virkelig dedikerede vores fulde fokus på at udvikle fremadrettede, bæredygtige koncepter - ikke kun med hensyn til drift, men også angående installation – satte vi os for at tackle disse udfordringer i en enkelt løsning. Hvad først lød som en utopisk drøm, er nu en realitet i praksis: FlexaNet: En gade på En dag: en fuldt præfabrikeret fjernvarmenet løsning på rulle for at tilslutte en hel gade af huse på blot en enkelt dag.

FlexaNet er udviklet med base i de fremragende egenskaber Flexalen - vores fleksible præisolerede rørsystem har. Dette giver mulighed for skræddersyet præfabrikation med 70% af boligernes samlinger, samlet i en 100% ren og kontrolleret fabrikshal, for bagefter at blive kontrolleret og tryktestet. Disse præfabrikerede sektioner kan meget nemt monteres på byggepladser ved blot at udrulle dem i rørgraven, og tilslutte de enkelte huse. Dette designs enkelhed giver mulighed for at fjernvarme projekter, kan gennemføres med op til 30% mindre installationsomkostninger, samt 4-5 gange hurtigere i tid og med minimal forstyrrelse for evt. beboere.  

Det første pilotprojekt med FlexaNet: En gade på En dag blev lanceret i 2013 i den hollandske by Hengelo i absolut verdensrekord tid på en dag. Ved udgangen af 2014 var vi i stand til at bekræfte, at projektet i Hengelo ikke var et spørgsmål om held, da vi i den tyrolske by Wörgl var i stand til at forbinde 20 huse til det biomasse-drevne fjernvarmenet i løbet af få timer!

Vores ambition med FlexaNet: En gade på En dag drejer sig ikke kun om tid og omkostningsbesparelser. Det drejer sig også om det, som er kernen i hele vores virksomheds ambition, nemlig at etablere bæredygtige energisystemer med høj økologisk værdi, ikke kun i dag, men også for fremtidige generationer ... Derfor er Flexalen/Flexanet som det eneste præisolerede rørsystem, Cradle 2 Cadle certificeret.

Ønsker du eller din virksomhed at høre yderligere om denne løsning, så kontakt Thermaflex Nordic på salg@thermaflex.dk eller på 72 52 40 81.

Thermaflex Nordic ApS
Agerskellet 16
8920 Randers NV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31752663
P nummer: 1014706239

Send til en kollega

0.062