23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ikke så meget snak, men masser af humor på maskinfabrikken Hedema

Hedema A/S i Horsens vækster og ansætter nye medarbejdere i alle funktioner. Nyeste skud på stammen er Julie Hedevang, der betjener kantbukkere. Men hvad laver en frisør med grønne negle på en maskinfabrik?

Der er bare noget fedt ved maskiner!
En af Hedemas nyeste medarbejdere 31-årige Julie Hedevang betjener en kantbukker i bukkeafdelingen.

- Der er bare noget fedt ved maskiner!Jeg synes, det er sejt, alt det man kan lave! fortæller Julie, der egentlig er uddannet frisør. Hun nyder at nørkle med at få grader og længder til at passe på millimeter og endda tiendedele millimeter.

Ja hun kan godt tage ved!
I starten mødte Julie spørgsmålet; ”Kan du godt tage ved?” Og det kan hun. Hun har allerede erfaring med arbejdet fra 3-4 år på familiens maskinfabrik, der fremstiller produkter i tyndplade.  Men selvfølgelig er der stor forskel på at være maskinoperatør hos Hedema og arbejdet som frisør.

- Den største forskel er, at jeg ikke skal servicere og tage en facade på, når jeg går på arbejde, siger Julie. Det er måske nok fysisk hårdt arbejde, men det er varierende, og jeg kan få lov til at klare mine opgaver selv. Kollegerne er gode til at lade mig prøve mig frem, og her er en dejlig afslappet humor – mænd fortolker ikke så meget.

De grønne lakerede negle har Julie taget med sig fra frisørfaget. Neglelakken røg dog af inden jobsamtalen, for ikke at forstyrre billedet for meget, men nu skinner den fint igennem olien.

Der er gang i væksten hos Hedema A/S, der netop er flyttet til Horsens
Hedema, det tidligere Hedensted Maskinfabrik, er på plads i Horsens på Vejlevej 158, i de tidligere Scanpress bygninger. Flytningen er et led i virksomhedens vækststrategi med nyansættelser, dobbelt så meget plads, effektiviserede processer og strømlinet produktion.

Indkøb og produktion optimeres, blandt andet med en nyoprettet stilling som indkøber og en ny produktionskoordinator Derudover har virksomheden ansat fire smede, en maskinarbejder, en medarbejder på bukkeværkstedet og en bogholderiassistent inden for de seneste måneder.

Hedema A/S
Vejlevej 158
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20004630
P nummer: 1001823345

Kontaktperson

KA
Kim Andersen
Direktør
kka@hedema.dk

Send til en kollega

0.063