23948sdkhjf
Del siden
Annonce

173 ungdomsboliger tager form 

Siden efteråret 2022 har Skou Gruppen været i gang med at etablere 173 topmoderne ungdomsboliger på Englandsvej først på Amager.  Byggeriet skrider godt fremad, og det fejrede bygherren, Bonum Development, i begyndelsen af maj 2023 ved at invitere alle håndværkere og samarbejdspartnere på frokost fra en mobil pølsevogn.

Konturen af de markante nye ungdomsboliger på den gamle BMW-grund først på Amager ses nu tydeligt. Håndværkerne er nemlig færdige med fundament, kældre og montage af beton elementer. Ligesom de første tagkassetter også netop er kommet på plads. 

Derfor har Lars Svensen, ejer af Bonum Development samt idémand og bygherre på projektet, besluttet at åbne byggepladsen til en lille frokostsammenkomst omkring en pølsevogn og nogle kasser med Cocio og sodavand. 

Arrangementet foregik torsdag den 4. maj, hvor håndværkere, byggeledere, arkitekt, rådgivere, materialeleverandører og andre involverede i byggeriet kunne hygge sig og se byggeriet an i det fine forårsvejr. Lars Svensen deltog også selv i arrangementet og nød tydeligvis at se byggeriet udvikle sig:

”Det her er et projekt, som vi har arbejdet på rigtigt længe. Det er en stor fornøjelse at se, hvordan vores vision med de nye ungdomsboliger tager form,” siger han.

Den karakteristiske bebyggelse får en meget speciel tagkonstruktion med mange hældninger og fald på tagene. Desuden bliver bygningerne udsmykket med et murværk med udstikkende kopender, altså sten som er vendt, så de stikker ud af facaden.

Når projektet er færdigt i begyndelsen af 2024, vil de nye beboere kunne flytte ind i 173 lejeboliger på mellem 32 og 50 kvadratmeter, hvoraf enkelte er i to plan. Alle boliger får adgang til fælles faciliteter som fælleskøkken, mødested, bibliotek med åben adgang til loungeområde, private pulterrum, cykel- og P-kælder samt sydvendt gårdhave.

Skou Gruppen udfører byggeriet i totalentreprise for Bonum Development, som allerede nu har videresolgt den nye udlejningsejendom til en svensk investeringsfond. Med på projektet er også arkitektfirmaet Holscher Nordberg og OJ Rådgivende Ingeniører.

Skou Gruppen A/S
Kærvej 34
2970 Hørsholm
Hørsholm Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26654653
P nummer: 1002020845

Send til en kollega

0.062