23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi kærer om vores medarbejdere. Også dem, der er pensionerede.

Her ses vores tidligere medarbejdere - Peder Marius Jørgensen, Karsten Thagaard, Bent Pedersen, Bent Thygesen. Fire mennesker, der har haft en stor indflydelse på CJ gennem årene.

Vi inviterede dem på en forårstur hjem til CJ. Efter morgenmad med alle CJ’ere gik turen til den nye Brintfabrik Everfuel i Fredericia, hvor den stod på fik en guidet tur af Everfuels Claus Madsen. Derefter videre til Odense, hvor vi blev vist rundt på vores byggeplads Seniorbofællesskabet Snestrup Have af vores projektleder Carsten Jensen. Herefter tog vi en dejlig frokost i Odense, hvor tidsplanen skred noget – det var for godt og for hyggeligt til at skynde sig.
 
Sidste stop var Nyborg, hvor vi skulle have set de 3 boligprojekter CJ har udført de seneste 5 år – men det blev kun til en kort tur rundt med bussen for at indhente tidsplanen. Men ak, tidsplanen skred igen - for der var nok af røverhistorier der skulle fortælles og genfortælles, og der var enighed om at det var det var vigtigere end at nå hele programmet.
 
En helt igennem vellykket tur, som gerne skal blive en tradition – vi prøver i hvert fald igen næste forår!

CJ A/S
Erritsø Møllebanke 10
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32311903
P nummer: 1016644451

Kontaktperson

LHC
Lars H. Clausen
lhc@cj-as.dk

Send til en kollega

0.047