23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fra arkæologiske fund til el-komponenter: MTO ansætter PIM-koordinator

Det er med ambitionen om at tilbyde kunderne markedets absolut bedste platform for dataadgang og elektronisk samhandel, at MTO electric a/s har ansat Birgitte Bang-Madsen i en nyoprettet stilling som PIM-koordinator.

I 2022 gennemførte MTO en omfattende digital transformation og introducerede således både nyt ERP-system, PIM-system, e-shop, en generel optimering af IT-infrastruktur samt implementering af håndscannere på lageret.
Et vigtigt omdrejningspunkt i den nye IT-platform er et Product Information Management system (PIM), som er integreret i såvel Business Central, Office 365 samt i e-shoppen.

Besøg MTO e-shop >>

Uddannet arkæolog med interesse for datakvalitet
Til at udbygge og vedligeholde stamdata på MTO’s produkter, har man oprettet en ny stilling som PIM-koordinator og ansat Birgitte Bang-Madsen, som er 45 år gammel og bosat i Nørre Snede.
Birgitte er oprindeligt uddannet farmakonom, hvor hun primært har arbejdet inden for industrien og allerede her fik interessen for datakvalitet.
 - Jeg har altid arbejdet meget med data og dokumentation i alle afskygninger, men også med kvalitet og afrapporteringer af processer i forbindelse med udvikling af f.eks. tyggegummi.

Efter en del år i branchen, valgte Birgitte dog at tage et stort spring og blev i 2017 blev uddannet arkæolog:
 - Jeg valgte arkæologien på grund min interesse for historie, men jeg vidste, at jeg ikke ville være historielærer, og her gav arkæologien chancen for - om man så må sige - at grave i fortiden! 

Som arkæolog har Birgitte hovedsageligt arbejdet som feltarkæolog og deltaget i større og mindre udgravninger med alt hvad det indebærer af dokumentation og sikring af data. 
 - Arkæologi er et destruktivt fag, idet vi altid ender med at ødelægge alt det, vi finder af spor i jorden. Derfor er det afgørende, at alle fund nummereres og dokumenteres med tekst og billeder, så fortiden bliver bevaret og kan bruges til formidling og forskning. 

Ser frem til at blive en del af MTO-familien
Birgitte valgte at søge jobbet i MTO, da stillingen som PIM-medarbejder matchede hendes evner inden for databehandling, men også fordi hun savnede tilknytningen til en arbejdsplads med kollegaer:
 - Arkæologi er et meget ensomt fag, da man i årevis ansættes på kontrakter og i projekter. Der er ingen sikkerhed, og det begyndte at være trættende aldrig at føle, at jeg hørte til på en arbejdsplads. 

Birgitte er allerede blevet kastet ud i arbejdet med stamdata og optimering af produktdata på MTO’s e-shop og hun ser nu frem til med arkæologisk grundighed at kunne grave dybere i MTO’s stamdata.
 - Arbejdsmæssigt glæder jeg mig meget til at prøve kræfter med data på en ny måde med helt andre systemer og i et meget anderledes set up, end jeg er vant til. På det personlige plan ser jeg rigtig meget frem til at blive en del af MTO-familien.

Når Birgitte forlader kontoret, så står der mere kreative ting på programmet: 
 - Jeg bruger min fritid på ting, hvor jeg kan bruge mine kreative sider (strikke, hækle, papirfold, sy og male), og hvor jeg kan fokusere (puslespil, krydsord, sudoku). Derudover spiller jeg golf, når vejret er til det, og så har jeg altid et projekt i gang, der omhandler hus eller have.

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909
P nummer: 1008767854

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.047