23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GreenFleet70 - leasing med fokus på den grønne omstilling

Nordania Leasings skræddersyede firmabilsløsning bestående af elbiler og plugin-hybrider, som giver mulighed for lavere CO2-kørselsudledning.

Udløber
31. august 2023

Klimaændringer er en af de største udfordringer, vi står overfor. Behovet for transport af både gods og personer er afgørende for et velfungerende samfund, men netop fordi transportsektoren spiller så stor en rolle, sætter den også et væsentligt aftryk på klimaet.

Som Danmarks største leasingselskab tager vi aktivt del i at få transformeret den danske bilflåde, og derfor bakker Nordania op om den ambitiøse klimalov i Danmark, som sigter mod en reducering af CO2 med 70% i 2030 sammenlignet med 1990.

Vi har derfor lanceret GreenFleet70, hvor vi har sammensat et koncept med en række løsninger og produkter med fokus på den grønne omstilling. Med GreenFleet70 kan virksomheder og deres ansatte vælge en firmabilsløsning med fokus på at reducere CO2-udledning under kørsel og på den måde bidrage til et mindsket klimaaftryk. Her smelter ambitiøse målsætninger altså sammen med praktiske løsninger, der gør det både nemt og overskueligt at transformere virksomhedens flåde.

 

Læs meget mere om GreenFleet70-løsningen her: GreenFleet70 | Her kan du lease din næste elektrificerede firmabil | Nordania

Nordania Leasing
Birkerød Kongevej 25
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78867612

Kontaktperson

MGH
Maria Gudman Hansen
mariag@nordania.dk

Send til en kollega

0.078