23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SALTO NYHED nøglefri hængelås med ekstrem holdbarhed og avanceret teknologi

Oplev et af de til dato mest avancerede elektroniske låsesystemer på markedet. Med sin ekstreme holdbarhed og avancerede teknologi er den nye SALTO Neoxx G3 perfekt til udendørs installationer, hvor adgangskontrol og rapportering skal gå hånd i hånd med et robust ydre.

Udløber
31. december 2023

”SALTO Neoxx G3-hængelåsen er den ultimative vejrbestandige låseløsning, fordi den udvider muligheden for elektronisk adgang til lokationer, hvor det ikke tidligere har været muligt – f.eks. udenfor på ejendomme, til depotrum, vandboringer, brønde, materieloplag, fjerne lokationer, perimetersikkerhed og lignende steder”, fortæller Marc Handels, SALTO Systems CTIO.

Den nye hængelås er designet til at opfylde de ekstreme krav, der findes i forskellige udendørs områder. Den er ligeledes perfekt til en lang række adgangskontrolløsninger, som kræver rapportering og mere avanceret teknologi. Derudover er den kompatibel med SALTOs adgangsplatform og andre cloud-applikationer og kan integreres med nuværende løsninger.

"Sammen leverer vores løsninger en omfattende adgangsplatform til enhver type virksomhed. Du skal ikke længere bekymre dig om, hvorvidt dine værdigenstande, brugere, gæster, beboere eller besøgende er sikre og beskyttede. Uanset hvilken type facilitet eller ejendom det drejer sig om, har SALTO en række forskellige elektroniske låseløsninger, der vil forbedre sikkerheden og driften”, siger Marc Handels.

Om SALTO Neoxx G3

  • Særlig forstærket kapsling med 2-lagsstruktur giver optimal beskyttelse mod fald og stød, de hårdeste miljøer eller intensiv brug samt borebeskyttelse.
  • Mobilteknologi, som giver brugerne mulighed for at åbne døre, porte og hængelåse med deres smartphone, Iphone eller Apple Watch (SALTO JustIN Mobile-teknologi).
  • Integrerer RFID-, Bluetooth LE- og NFC-teknologier for at give den ultimative nøglefri oplevelse og det mest avancerede elektroniske låsesystem på markedet.
  • Godkendt til alle vejrforhold – også de mest ekstreme (IP68-klassificeret for vandtæthed, IK08-stødsikker).
  • Læser, modtager og skriver oplysninger via et digitalt adgangsmedie eller kommunikerer i realtid over-the-air (OTA).
  • Batteriovervågning for at optimere vedligeholdelse og batterilevetid
  • Optisk signalering via LED-lys og tofarvet grønt/rødt lys til angivelse af adgangstilladelse, med akustisk signal som ekstraudstyr.
  • Indbygget SALTO SVN data-on-card og BLUEnet Wireless netværkskompatible kerneteknologier.
  • Testet til 130.000 åbninger på et sæt standardbatterier (4 x LR1)

Fremstillet af hærdet stål med en aftagelig bøjle, som kan afmonteres helt fra hængelåsen. Bøjlen fås i 8 mm diameter og længdeindstillinger på 25 mm, 30 mm, 60 mm og 90 mm. Hængelåsen vejer 515 g.

Vil du gerne vide mere om den nye hængelås kan du læse nyhedsartiklen på https://hubs.li/Q01Rwggs0.

Om SALTO Systems

SALTO Systems er en global markedsleder indenfor intelligente bygningsløsninger til en lang række af brancher og applikationer. I mere end 20 år har SALTO været synonymt med innovative adgangskontrolprodukter og -løsninger, herunder fritstående, cloud-baserede og mobile applikationer, som sætter nye standarder indenfor sikkerhed, håndterbarhed, fleksibilitet og design og giver reelle fordele til stort set alle adgangsveje og bygningstyper.

Sanistål har eneforhandlingsret på SALTO i Danmark.

Læs mere om SALTO på sanistaal.com/salto.

 

Sanistål A/S
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Kontaktperson

HM
Hanne Møller
Marketing Project Coordinator
ham@sanistaal.dk

Send til en kollega

0.047