23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Byggeriets Projektlederuddannelse

Byggeriets projektlederuddannelse er både for dig, der allerede er projektleder i byggeriet og ønsker at få flere professionelle redskaber OG til dig, der er ny i projektlederrollen og dermed ønsker at skærpe dine kompetencer som en ledende figur på projekter.

Der er store gevinster at hente for din virksomhed, på dit byggeprojekt og for dig ved at blive en skarpere projektleder. Byggeriets Projektlederuddannelse får du alt, hvad du skal bruge for at blive en bedre projektleder.

På Byggeriets Projektlederuddannelse bliver du undervist af branchens førende eksperter og introduceret til den nyeste forskning i ledelse af projekter. Udgangspunktet er dig og din personlighed, og hvilken betydning den har for din rolle som projektleder. Hele vejen igennem har vi fokus på at koble undervisningen og teorien op på din egen praksis, så den viden, du får, kan implementeres og benyttes direkte i din hverdag.

Temaer
Temaerne i uddannelsen er udvalgt med udgangspunkt i, at projektledelse både er et spørgsmål om personlig udvikling i din rolle som projektleder og en teknisk ledelseskompetence med særligt fokus på styring af projekter. I forhold til din personlige udvikling vil du blive udfordret på din egen ledelsesprofil, din kommunikation og personlige adfærd.

Førende eksperter og nyeste forskning
I området om tekniske ledelseskompetencer arbejder vi med analyse af byggeprojekter, projektmodeller i byggeriet, byggejura, planlægning, estimering og styring i byggebranchen. Endelig kommer du til at arbejde med de nyeste koncepter inden for interessentanalyse, mål-middel-hierarkier, trimmet byggeri, projektøkonomi, vidensledelse og risikoplanlægning.

Opstart 21. august 2023 i Middelfart

Læs mere

Molio
Lyskær 1
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63035017
P nummer: 1003151913

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047