23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oluf Jørgensen A/S er prækvalificeret til stor partnerskabsaftale

Sammen med B. Nygaard Sørensen A/S, Mangor & Nagel A/S og COBE ApS er Oluf Jørgensen A/S blevet prækvalificeret til Københavns Kommunes ”Strategiske partnerskaber – Partnerskabsaftale B (FF6)”.

Oluf Jørgensen A/S kan i de næste fire år kan komme til at arbejde sammen på at løse den portefølje af byggeri, som kommunen igangsætter i perioden. For partnerskabsaftale B’s vedkommende drejer det sig om byggeri for alle kommunens forvaltninger (undtagen Børne- og Ungdomsforvaltning). Målet er, at en styrket dialog mellem samarbejdspartnerne vil føre til endnu bedre løsninger bl.a. gennem et fælles fokus på øget innovation, videreførelse af gode erfaringer, lavere byggeomkostninger og færre forsinkelser.

Byggeri København har i udvælgelsen af de prækvalificerede byggeteams lagt vægt på ansøgernes erfaring med planlægning, projektering og udførelse af byggeprojekter med lignende størrelse og kompleksitet som i de udbudte delkontrakter.

Har løst adskillige opgaver for Københavns Kommune

Oluf Jørgensen A/S har i de seneste år lavet adskillige opgaver for Københavns Kommune heriblandt projekteringen af renovering af Sundby Idrætspark, administrationslokaler for Center for Renhold, SMK Museumshaven, renovering af Købmagergade-forløbet, udvidelse og ombygning af Sundbyøster Skole samt mere end 500 daginstitutionspladser.

I alt er fem teams blevet prækvalificeret til partnerskabsaftale B, hvor ansøgningsfristen for aflevering af tilbud er den 2. september.

 Oluf Jørgensen A/S er et landsdækkende rådgivende ingeniørfirma, grundlagt i 1946 i Horsens og har i dag over 120 ansatte fordelt på afdelinger i Horsens, Odense, Roskilde og København.

OJ Rådgivende Ingeniører A/S
Langmarksvej 34
8700 Horsen
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32762646

Send til en kollega

0.078