23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæredygtighedskonference 2023 | Sidste chance for tilmelding

Glæd dig til at høre om "Kommunikation af grøn markedsføring - Undgå Green Washing" af Charlotte Thy, Lead Auditor, Bureau Veritas.

Glæd dig til Bureau Veritas Bæredygtighedskonference 2023 og se frem til en række spændende oplægsholdere, der alle giver den fuld skrue på bæredygtighed.

På konferencen får du blandt andet en nærmere introduktion til anti-greenwashing af Charlotte Thy, Lead Auditor hos Bureau Veritas. Charlotte vil ligeldes dykke ned i de danske krav, en lille guide til, hvordan man kan arbejde med det samt nogle highlights og nedslag i det nye europæiske forslag.

"Tillid er en flygtig størrelse. Relationen til markedet, kunderne og det omkringliggende samfund afhænger af måden, hvorpå bæredygtighed kommunikeres og markedsføres.

Grundlæggende skal grøn markedsføring understøttes af den korrekte miljødokumentation, ellers kan det betragtes som vildledende.

Forbrugerombudsmandens Quick Guide sætter rammerne for, hvad der kræves i forskellige typer markedsføring, f.eks. on-label claims, rapportering af målsætninger og meget andet. Det kommende EU direktiv om "Green Claims" bliver de fremtidige krav til grøn markedsføring."

- Charlotte Thy, Lead Auditor hos Bureau Veritas

Vi glæder os til at se dig på Bureau Veritas Bæredygtighedskonference 2023, som afholdes torsdag den 8. juni 2023 hos Werkstatt i København K.

Tilmeld dig i dag...

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
P nummer: 1008350686

Send til en kollega

0.047