23948sdkhjf
Del siden
Annonce

2 lagerhaller i Hasselager

- afleveret til en glad kunde

Hos Tolstrup Anlægsgartner i Hasselager er de meget glade for deres to nye lagerhaller som Midtjysk Albyg har opført til dem.

Hver halbyggeri er på 1.000 m².

Vi bygger lagerhaller og halbyggerier til alle formål: værksteder, opbevaring, garage, produktion, maskinstationer mv., og vi skræddersyr jeres nye lagerhal, så den matcher netop jeres behov.

STÅLHAL - U-ISOLERET
En u-isoleret lagerhal som stålhal leveres med stålprofiler på tage og vægge, som kan klare det danske klima. Denne type lagerhal er velegnet til lager og opbevaring eller som lade.

STÅLHAL - ISOLERET
En isoleret lagerhal - stålhal med sandwichpaneler på tag og vægge. Vil være velegnet til værksteder, lager, industri, landbrug og meget mere.

LAGERHAL - BETON
Et alternativ til stålhaller er en lagerhal opført i betonelementer. Her leveres betonelementer som isolerede sandwichelementer, og udvendige overflader beklædes med f.eks. antracitsten. En lagerhal i beton er velegnet til opbevaring, lager, produktion og evt. kontorer.

LAGERHAL - TRÆELEMENTER
Som bæredygtigt alternativ til ovenstående, kan vi også levere jeres lagerhal/halbyggeri som præfabrikerede træelementer, der monteres på stålspær.

Træelementer kan leveres som både facade-, indervægs- og tagelementer, for en komplet løsning.

Træelementer produceres på fabrik under kontrollerede forhold, som sikrer dig et tørt og holdbart byggeri. Montagen af træelementer på byggepladsen er hurtig, så bygningen er lukket i løbet af få dage, og produktet kræver ikke efterfølgende udtørring, så den videre aptering af bygningen kan igangsættes umiddelbart efter elementmontage.
Det sparer tid i byggeprocessen.

PADELHAL
En sport kaldet “Padel” er gennem de sidste ti år blevet mere og mere populær. Padel er en blanding af squash og tennis, og bliver spillet på en delvis lukket bane med fire spillere.

____________________________________________________________

Når vi bygger en ny lagerhal drager vi nytte af vores mange års erfaring, og samtidig tager vi højde for de nyeste standarder inden for logistik, lagerføring og moderne halbyggeri - og selvfølgelig til fordelagtige priser!

EN GOD INVESTERING
En ny lagerhal kan - og skal være en rigtig god investering. Den skal kunne tjene sig selv hjem inden for overskuelig fremtid, og kunne løfte alle fremtidige opgaver i virksomheden. Måske er det allerede i tankerne at udvide lagerhallen yderligere på et senere tidspunkt, og så er der flere aspekter som skal tages med i overvejelserne, f.eks. placering på grunden og materialevalget.

Midtjysk Albyg A/S - med mere end 40 års erfaring i byggebranchen

Midtjysk Albyg A/S
Farvervej 1
7490 Aulum
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87375412
P nummer: 1002769919

Kontaktperson

TGB
Tanja Gehlert Bæk
Marketing- og kommunikationsansvarlig
tgb@midtjyskalbyg.dk

Send til en kollega

0.047