23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opnå et klassisk udtryk og tidløs elegance med Carat-facadeplade fra Swisspearl

Med Carat er der tale om en innovativ produktlinje til sortimentet af facadeplader, hvor et naturligt udtryk krydres med masser af tidløs elegance – alt sammen pakket ind i Swisspearls velkendte kvalitet.

Swisspearls lufthærdede facadeplade, Carat, har en transparent og let pigmenteret overflade, som fuldender en unik fremtoning. Produktseriens i alt 24 farver strækker sig fra lyse til mørke farver og fra kolde til varme nuancer. Carat kan anvendes i en enkelt farve for et enkelt og stilrent udtryk, men fås i en lang række farvenuancer, der kan skabe spændende kombinationer. Med andre ord er det muligt at skræddersy dit helt eget, personlige udtryk på facaden.

Carat indeholder naturligvis de samme velkendte kvalitetsegenskaber som Swisspearls øvrige facadeplader og er således ekstremt modstandsdygtig over for både vind og vejr. Fibercementfacaden kræver minimal vedligeholdelse, og som en ekstra valgmulighed tilbydes Carat i en særlig HR-overfladebehandlet udgave, hvilket tilfører pladen en endnu højere ridsebestandighed samt beskyttelse mod kraftig tilsmudsning og graffiti.

Swisspearls facadeplader i fibercement kan indgå i både DGNB-certificerede og svanemærkede byggerier. Er du interesseret i at læse mere om produktsortimentet, kan du læse med her.

Swisspearl Danmark A/S
Gasværksvej 24, 1. sal
9000 Aalborg
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK58711713
P nummer: 1002086335

Kontaktperson

Anette Brunsgaard Tymm
Marketingchef
+45 99372222 anette.tymm@swisspearl.net

Send til en kollega

0.062