23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En usædvanlig forsendelse

Ind imellem har en kunde et ønske, der går ud over det sædvanlige. Det var tilfældet her.

DAN-doors har netop leveret to højisolerede rulleporte til en kunde i Sønderjylland.

Det særlige ved denne sag var ikke portene i sig selv, men at kunden ønskede de to porte leveret fuldt samlet og kablet til styringsboksen. 

Fragtomkostninger er i forvejen en af de tunge poster, når vi skal sende døre og porte til kunderne, men når vi skal sende to højisolerede rulleporte, der hver måler 4,5 x 2 meter af sted samlet, bliver fragtomkostningerne markant højere, end hvis de var blevet sendt som enkeltdele.

Når en kunde vælger at få døren sendt samlet, er det en bevidst prioritering og et ønske om at få dørene klar til montage - plug and play. Selv om det ikke er normen, er det naturligvis ikke et problem, og når kunden modtager sine to porte ved han, at de er samlet korrekt, at styreboksen er korrekt installeret, og at de to porte på relativt kort tid kan monteres og gøres klar til brug.

Det har også værdi.

Hos DAN-doors er det vigtigste, at vi leverer det, vores kunder har brug for, og i virkeligheden var denne opgave interessant, fordi  vi skulle gøre tingene anderledes, end vi er vant til. Det bedste af det hele er, at vores kunde nu modtager de døre, han ønsker, på en bekymringsfri måde og kan føle sig tryg ved, at han får en velproduceret og velsamlet dør.

Vil du vide mere?

www.dan-doors.dk
Rulleporte
Kvalitet
Ansvarspolitik

 

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Kontaktperson

KJ

Send til en kollega

0.047