23948sdkhjf

Nye ansigter hos FLONIDAN

| Medlemsnyhed | Indrykket af Flonidan A/S

FLONIDAN vokser og ansætter nye medarbejdere til hovedkontoret I Horsens

Efter en historisk stor ordre på 1,4 mio. smarte målere til et hollandsk energikonsortium sidste år har målerproducenten FLONIDAN i Horsens oplevet kraftig fremgang. For at sikre den fortsatte vækst er medarbejderstaben netop udvidet med fem nye ansigter.

Henrik K. Hansen, 53 år, er ansat som ny salgschef med ansvar for vandmålere og fjernaflæsningsudstyr i Danmark. Henrik har 26 års erfaring med salg og kommer fra en stilling som salgsdirektør hos Hastrac A/S.

Derudover er ansat:

Som ny CCO: Morten Lang, 53 år. Morten kommer fra en stilling som CCO hos Covidence og har tidligere bestredet poster i Kamstrup og Rambøll.

Som Senior Product Manager: Tomas Skjærris, 43 år. Tomas kommer fra en stilling som salgschef hos GreenOil Standard og bliver ansvarlig for Flonidans satsning på ultralydsgasmålere.

Som Quality Manager Specialist: Kent Astrup, 47 år. Kent kommer fra en stilling som projektleder hos Bang & Olufsen og bliver ansvarlig for mekanik.

Som Marketing Manager: Lis Muusmann,  47 år. Lis har tidligere været kommunikations- og marketingansvarlig hos Protac og Kamstrup.

Flonidan deltager på Danske Vandværkers messe i Fredericia d. 7. oktober. Kom og hils på vores nye folk og se det komplette program af vandmålere med fjernaflæsning.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Flonidan A/S

Islandsvej 29
8700 Horsens
Danmark
Flonidan A/S

Send til en kollega

0.11