23948sdkhjf
Del siden
Annonce

"En virksomhed der ikke udvikler sig, er også en virksomhed, der på sigt mister sin kundeportefølje"

Direktør i Danish Fibres, Palle Kuntz, er klar i spyttet når det kommer til at arbejde strategisk med modstandsdygtighed.

"Hop ud i det og bare kom afsted!"

Det er Palle Kuntzs råd til virksomheder, der endnu ikke er på forkant med fremtiden. Palle er direktør i Danish Fibres, en virksomhed der laver fiber til hovedsageligt betonindustrien.

Danish Fibres tilmeldte sig et forløb med Modstandsdygtig.DK, så de løbende kunne være på forkant med det CO2-aftryk, som virksomheden genererer.

Virksomheden arbejdede tæt sammen med Susanne Damgaard fra FORCE Technology, som har guidet og rådgivet virksomheden i, hvordan de kunne blive modstandsdygtige overfor de udfordringer, der kommer fra omverdenen.

Udover generelt at øge modstandsdygtigheden i virksomheden har de også udviklet et værktøj, der gør det muligt for dem at beregne CO2-aftrykket for hvert eneste kilo fiber, de producerer.

”Hvis ikke vi er på forkant med det, så undgår kunderne at købe fiber hos os. En virksomhed der ikke udvikler sig, er også en virksomhed, der på sigt mister sin kundeportefølje,” fortæller Palle Kuntz.

Vil du også gerne finde ud af, hvordan din virksomhed kan blive mere modstandsdygtig?

Så book et gratis strategisk sparringsmøde lige her ≫

Teknologisk Institut - Innovation
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

Troels B. Andersen
Sektionsleder
+45 72201689 tbea@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.047