23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Betonlasur sætter farve på kunsten

For at sætte fokus på mangfoldigheden har kunstnerduoen, Jens Ardal & Morten Kromann, skabt to betonskulpturer til Brændgårdsskolens i Herning. All Remove har farvet kunstværkerne med betonlasur.

Der går omkring 60 forskellige nationaliteter på Brændgårdsskolen i Herning. Det ville kunstnerduoen, Jens Ardal & Morten Kromann, sætte fokus på ved at skabe et kunstværk i beton kaldet ”Verdensborgere”. Projektet blev støttet af Statens Kunstfond og har netop haft fernisering.

3D-scannede elever
For at skabe kunstværkerne måtte Jens og Morten have hjælp fra nogle af skolens elever, der bl.a. blev 3D-scannet. Derefter arbejdede kunstnerne videre med udtrykket digitalt, så de til sidst kunne få værkerne støbt i forme lavet af recirkuleret voks – en helt ny innovativ og bæredygtig måde at skabe betonkunst.

Betonlasur farver kunsten
All Remove fik til opgave at sætte farve på kunstværkerne med betonlasur. Omhyggeligt blev skulpturerne pakket ind, så et afsnit ad gangen kunne blive farvet. Betonlasuren blev derefter påført i flere omgange, og resultatet blev en række transparente farvefelter, hvor det er muligt at ane betonens struktur.

Kunstværkerne er endnu et eksempel på, at betonlasur giver masser af muligheder for at skabe unikke strukturer, former, farver og udtryk på beton. Værkerne kan ses foran Brændgårdsskolen.

Vil du vide mere om All Removes betonlasur? Så kontakt vores konsulent Christoffer Carlin på 70 10 07 07 eller bestil et tilbud

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145

Kontaktperson

ARDA
All Remove Danmark A/S
+45 70100707 info@allremove.dk

Send til en kollega

0.062