23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hydro Autocenter I/S sparer tid og penge på digitalisering

Det er ikke sidste gang, virksomheden søger puljepenge gennem Erhvervshus Midtjylland, for digitaliseringen ventes tjent hjem efter første kvartal.

Ca. 225 bilag blev hver måned bogført manuelt i Hydro Autocenter I/S og sat i mapper. Men den tid er forbi i autoværkstedet med 10 medarbejdere. For Hydro Autocenter har afsluttet et digitaliserings-projekt, som hurtigt har skabt en stor forandring.

”Nu har vi bilag online på en server og bruger under 10 minutter om dagen på det. Vores hverdag er ikke så administrativt tung mere, og det frigiver tid for bogholderen og os andre”, siger indehaver af Hydro Autocenter Brian Christensen.

Det er første gang, Brian Christensen har søgt puljepenge til sin virksomhed gennem Erhvervshus Midtjylland. Men det bliver ikke sidste.

Jeg har fået blod på tanden. Erhvervshus Midtjylland har været gode til at guide mig gennem ansøgningsprocessen. Undervejs har jeg ringet til dem, og uden deres hjælp var jeg ikke kommet igennem det”, påpeger han.
Brian Christensen forventer, at investeringen i form af tid og penge allerede er tjent hjem efter første kvartal.
 
Sparer ca. 3-5 timer på bogføring på ugebasis
Hydro Autocenter har indtil for nylig haft et gammeldags styresystem og økonomisystem. Men det hele er nu opdateret og integreret, og Brian Christensen er meget tilfreds med forløbet.

”Den private rådgiver, som jeg har valgt at bruge tilskuddet på, har været her fysisk for at kigge os over skuldrene og været god til at lytte og foreslå forbedringer. Vi er kort sagt optimeret og effektiviseret hele vejen rundt”, fortæller han.

På ugebasis sparer Hydro Autoservice ca. 3-5 timer på bogføring.

”Det var omstændeligt at skrive fakturaer manuelt, og det letter os meget, at det nu er digitalt”, fremhæver Brian Christensen.

Hvis han skal finde et bilag, kan han nu klikke på den bil, det drejer sig om, og lynhurtigt se, hvad der er købt ind til den. I stedet for at skulle lede i forskellige mapper.

Økonomistyringen er også meget bedre. Det er hurtigt at få overblik over, f.eks. hvor mange arbejdstimer Hydro Autoservice har solgt sidste år.

Virksomheden har også fået digital booking, så kunderne selv bestiller tid til bilen via en app eller online. Og hvis det f.eks. er til hjulskifte eller eftersyn, kan de straks se prisen.

”Det sparer os for mange opkald og er også en fordel for kunderne, at de ikke behøver ringe i deres arbejdstid, men kan klare det om aftenen”, understreger Brian Christensen.

Book uforpligtende møde
Uanset branche og hvad enten du har brug for sparring om strategi, salg, markedsføring, kapital, eksport, grøn omstilling, digitalisering eller noget helt andet, er vi klar til at hjælpe. 

Det er både gratis og uvildigt - og koster kun din tid. 

Book et møde med Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30089456
P nummer: 1012868401

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063