23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hydra-Teknik er klar til mere vækst

Både udstyr og medarbejder-tal vokser i hydraulik-virksomheden, som er glad for at have opdaget Erhvervshus Midtjylland.

Den største udfordring i Hydra-Teknik på kajkanten i Thyborøn er for tiden at sige nej til kunder.

De to ejere Thomas Andreassen og hans partner Kim Stagis og de seks medarbejdere har rigeligt at gøre med at servicere og reparere hydraulik. Opgaverne spænder lige fra en enkelt motor til store og komplekse anlæg.

I en lang periode var de to stiftere af Hydra-Teknik alene i virksomheden, men siden de ansatte deres første medarbejder i april 2020, er der sket meget. Især det sidste år er det gået stærkt.

”Hydra-Teknik vokser i både udstyr og antal medarbejdere, og vi forventer at ansætte to mere snart. Vi vil udvide og udvikle vores virksomhed, og efter vi har opdaget, at Erhvervshus Midtjylland findes, vil vi trække på dem”, siger den ene ejer Thomas Andreassen.

Han blev positivt overrasket over en opringning fra virksomhedskonsulent Gert Løkke Leth fra Erhvervshus Midtjylland.

Da Gert kontaktede os, tænkte vi: hvorfor i alverden har vi ikke talt med dem, dengang vi startede, for de kan gøre meget for en virksomhed som vores. Det har vi fundet ud af”, siger Thomas Andreassen.

Et opkald på det rette tidspunkt
Det var også tilfældet for et halvt års tid siden, hvor Hydra-Teknik var ekstra presset.

”Jeg skulle egentlig ud og arbejde med hydraulik, men det var ikke muligt på grund af alt det administrative. Tilfældigvis ringede Gert, og han fortalte, at vi kunne få en ledig som vækstpilot med løntilskud i en periode”, siger Thomas Andreassen. 
 
Det var lige, hvad Hydra-Teknik havde brug for, uden virksomheden skulle finde råd til at finansiere lønnen alene fra starten.

Og ejerne var så heldige at finde et super match med en ledig, som tidligere har arbejdet med hydraulik.

”Med en meget hurtig indsats fra Erhvervshus Midtjylland nåede vi at søge i sidste øjeblik. Og nu har vi netop fastansat vores medarbejder efter vækstpilot-perioden, for vi ved, at hun har de helt rigtige kompetencer”, fremhæver Thomas Andreassen.

Og med en kompetent hånd og aflastning på kontoret til ejerne, er Hydra-Teknik klar til endnu mere vækst.

”Vi kan nu ansætte 3-4 medarbejdere mere, uden vi behøver ændre noget som helst. Og de to første må sådan set meget gerne starte på mandag”, lyder det fra Thomas Andreassen.

Siden den første opringning fra Erhvervshus Midtjylland har Hydra-Teknik været i løbende dialog med Gert Løkke Leth.

”Jeg bruger ham, når vi er i tvivl om noget, og hvis han ikke lige ved det, har han kolleger, der gør. Det er rart at vide, at Erhvervshus Midtjylland er sat i verden for at hjælpe os. For andre med drømme om at blive selvstændig, vil jeg klart anbefale, at de kontakter erhvervshuset”, påpeger han.

Book uforpligtende møde
Uanset branche og hvad enten du har brug for sparring om strategi, salg, markedsføring, kapital, eksport, grøn omstilling, digitalisering eller noget helt andet, er vi klar til at hjælpe. 

Det er både gratis og uvildigt - og koster kun din tid. 

Book et møde med Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30089456
P nummer: 1012868401

Kontaktperson

Send til en kollega

0.065