23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rekordstigning i elektriske lastbiler

Markedet for elektriske lastbiler nærmer sig en imponerende milepæl. Antallet af indregistrerede el-lastbiler er steget med hele 266% siden sidste år, hvilket giver en forsigtig forventning om, at 10% af de danske lastbiler snart kører på strøm.

En imponerende milepæl venter lige rundt om hjørnet for de elektriske lastbiler. Helt nye tal viser en markant stigning i andelen af lastbiler på strøm på de danske landeveje, så hos Nordania Leasing forventer man, at de elektriske modeller snart vil udgøre mere end 10 procent af de nye lastbiler.
Der er fuld fart på lastbilmarkedet lige nu. I juli måned har det samlede marked oplevet en markant vækst på 30% i antallet af registreringer sammenlignet med året før. Endnu mere imponerende er væksten inden for el-lastbiler, der har oplevet en eksplosiv stigning på 266%.

Hos Nordania Leasing afspejles denne udvikling også, hvor antallet af el-lastbiler er vokset med hele 273% fra 2022 til 2023. Disse tal understreger den tiltagende interesse for at støtte den grønne omstilling inden for tung vejgodstransport, og det begejstrer naturligvis Peter Kragelund Andersen, der er områdedirektør i Nordania Leasing.

Læs hele histtorien her: Stigning på 266 procent: Derfor slår de elektriske lastbiler rekord | Nordania

Nordania Leasing
Birkerød Kongevej 25
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78867612

Kontaktperson

MGH
Maria Gudman Hansen
mariag@nordania.dk

Send til en kollega

0.047