23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv en mere strategisk, fremsynet og handlekraftig leder

DI’s strategiske lederuddannelse giver dig svar på de udfordringer, der er forbundet med at lede i en hverdag præget af forandringer, kompleksitet og hastighed.

DI’s strategiske lederuddannelse er en uddannelse for dig, der har erfaring som leder og et medansvar for at eksekvere på virksomhedens strategiske mål.

Vi bygger altså ovenpå din viden og dine evner inden for strategisk ledelse, så du kan få værktøjer til at håndtere de udfordringer, der er forbundet med at lede i en hverdag præget af forandringer, kompleksitet og hastighed,” fortæller Annette Duch Gronemann, Chefkonsulent og underviser på DI’s strategiske lederuddannelse.

Læs mere og tilmeld dig her: DI's strategiske lederuddannelse

På DI’s strategiske lederuddannelse lærer du bl.a. hvordan du:

  • Udvikler en god strategi
  • Implementerer strategien
  • Motiverer dine medarbejdere til at følge strategien

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen består af 3 moduler fordelt på 9 undervisningsdage. Mellem 1. og 2. modul gennemføres en 360-graders lederevaluering med tilhørende individuel samtale. Hertil kommer arbejde med værktøjer og teorier i egen organisation mellem hvert modul.

Hvad siger deltagerne?

"Værktøjerne har været rigtig, rigtig gode, men jeg vil også sige, at den sparring man har fået med de kursusdeltagerne har været fantastisk," siger Vicki Holm Ibsen, deltager på DI's strategiske lederudannelse

"Det bedste ved uddannelsen har været, at der er så mange forskellige mennesker, med så meget forskellig erfaring, baggrund og faktisk også niveauer," fortæller Morten Brammer Jensen, deltager på DI's strategisker lederuddannelse.

Læs mere her

Er du helt ny leder? Så er du måske i stedet interesseret i kurset Ny i lederjobbet - hvad nu?

Søger du i stedet en grundlæggende uddannelse i ledelse, kan vi anbefale DI's lederuddannelse

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

PH
Poul Hock
poho@di.dk

Send til en kollega

0.093