23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Schulstad ser grønt: Elektriske lastbiler leverer brød til Danmark

En svag summen er alt, du kan høre. Hver nat lister Schulstads lastbiler lydløst ud fra fabrikken på Avedøre Holme. De er fyldt med brød, som skal leveres til mere end 2000 butikker rundt i Danmark. Natlevering er et absolut must for Schulstads Logistikdirektør Niels Holm, for som han siger; brødet skal jo være frisk – ingen gider spise tørt brød.

Men natudlevering har ikke været en nem løsning. Der er nemlig strikse krav, så beboere ikke generes af støj, når det kommer til natlevering især i byområder som København. Det var bl.a. en af årsagerne til, at Schulstad for 8 år siden besluttede at lease de lydsvage hybridlastbiler.  Nu har hybriderne så fået selskab af tre fuldelektriske lastbiler, som kører i Storkøbenhavn, og som i slutningen af året bliver suppleret af yderligere 10 eldrevne lastbiler. Det sker som et led i Schulstads ambition om at være en CO2-neutral virksomhed allerede i 2030.

Lige nu er det ikke den billigste løsning at vælge elektriske lastbiler, men ifølge Niels Holm så opvejes det økonomiske aspekt af alle de positive elementer, der medfølger at køre 100% elektrisk. Foruden glæden ved at CO2-aftrykket er næsten lig nul efter en nats udbringning, så har det også en effekt på chaufførernes arbejdsforhold.

Læs hele historien her

Nordania Leasing
Birkerød Kongevej 25
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78867612

Kontaktperson

MGH
Maria Gudman Hansen
mariag@nordania.dk

Send til en kollega

0.047