23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få Microsoft Office og din kvalitetssikringsplatform til at spille sammen

Slip for at uploade de samme filer flere steder. Inspectly integrerer nu med Microsoft 365.

Spar tid og undgå besværet med at holde dine dokumenter opdaterede i både Microsoft 365 og Inspectly. Sådan lyder budskabet fra Inspectly, der er på gaden med en helt ny integration mellem deres kvalitetssikringsplatform og Microsoft 365.  

“Med integrationen behøver vores kunder fremover kun at opdatere deres filer i Microsoft 365. Vores system tager sig af resten, så de altid har adgang til de nyeste versioner af dokumenter og tegninger i Inspectly. Ja, det gælder også dem ude på byggepladsen,” fortæller Simon Søvsø Høholt. 

Vil du vide mere? Tilmeld dig vores webinar d. 5. oktober kl. 13.00, hvor vi gennemgår integrationen.  

Lettere og hurtigere administration
Integrationen skal mindske administrationstiden for Inspectly’s kunder, samt sikre at vigtige og lovpligtige dokumenter altid er opdaterede og tilgængelige ude på byggepladsen. 

“Et eksempel kunne være i forhold til produktdatablade og især kemiske APV’er. Her er det særligt vigtigt, at det er den nyeste version, der er tilgængelig. Både for medarbejdernes ve og vel, men også for at leve op til lovgivningen og minimere risikoen for bøder,” fortæller Simon Søvsø Høholt. 

Han ser integrationen som et vigtigt greb i Inspectly’s ambitioner om at gøre afstanden mellem kontor og byggeplads kortere. 

“Vi hører ofte fra vores kunder, at det kan være besværligt at sørge for, at alle bruger de samme versioner af tekniske tegninger og dokumenter, og at det kræver mange mails frem og tilbage. På den her måde giver vi dem et håndgribeligt værktøj til at gøre den proces nemmere,” afslutter Simon Søvsø Høholt. 

Vil du læse mere om Inspectly’s nye integration til Microsoft 365, kan du gøre det her. 

Inspectly ApS
Lægårdsvej 24
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33954883
P nummer: 1017159867

Kontaktperson

REA
Rasmus Eiby Andersen
rea@inspectly.com

Send til en kollega

0.063