23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du styr på de lovpligtige eftersyn?

De lovpligtige eftersyn kan være en svær disciplin - får I det tjekket og gennemgået regelmæssigt?

Det kan være dyrt at glippe de lovpligtige eftersyn. Derfor har vi gjort det nemt for jer! Som en del af Carlog værktøjshåndtering kan I oprette serviceplaner til vedligeholdelse af værktøjet og samtidig også til de lovmæssige eftersyn. Der kan desuden tilknyttes dokumenter som sikkerheds- og brugervejledninger.

Kasper Fischer-Nielsen, Maskinmester og Projektleder ved Elektrogården i Sorø fremhæver, at systemerne fra Carlog Systems giver dem mulighed for for eksempel at holde styr på service. Det betyder blandt andet, at de kan vise service er vedligeholdt, når eksterne godkendere tjekker op på dette i forhold til for eksempel iso-certificeringer.

Carlog Værktøjshåndtering kan kombineres med Flådestyring i én og samme løsning. I dag er Flådestyring ikke kun for de store virksomheder, men et værktøj til alle erhvervsdrivende med firmabiler. Flådestyring reducerer desuden spildtid og giver overblik over biler og ruter samt ankomst-, afgangs- og opholdstider.

Skal I have tjek på de lovpligtige eftersyn? Så giv os allerede i dag et kald på tlf. 31974064 - det vil du ikke fortryde.

Mød os på facebook eller Linkedin

Carlog System
Kattedamsvej 9
9440 Aabybro
Jammerbugt Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31145325
P nummer: 1014159831

Kontaktperson

TH
Tom Hansen
Indehaver
+45 22221219 tom@carlog.dk

Send til en kollega

0.063