23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et nyt kapitel

Der sættes dog blot et lille komma i det virksomhedseventyr

Onsdag den 21. september begyndte et nyt kapitel for Casper Wilken og SmartGuard ApS. Selskabet, der er markedsledende inden for sikringsløsninger til byggebranchen, indlemmes i DeterTech Holdings Europe Limited, tidligere SmartWater Group.

Der sættes dog blot et lille komma i det virksomhedseventyr, som Casper Wilken sammen med en tidligere kompagnon begyndte tilbage i 2006. Rejsen fortsætter nemlig for Casper Wilken og hans team af medarbejdere med de nye ejere, idet den storsatsende koncern planlægger yderligere massiv vækst i Danmark, samt udvidelse til de nordiske lande, hvor Casper skal være nordisk direktør i DeterTech.

DeterTech er en prisvindende virksomhed, der med aktiviteter i Storbritannien og det europæiske fastland arbejder med hundredvis af kunder, der spænder over kritisk infrastruktur, byggeri, detailhandel, transport og industri. Virksomhedens tætte samarbejdsrelationer med lokale myndigheder og en stor portefølje af eksperter, innovative og efterretningsbaserede løsninger sikrer, at man kan hjælpe kunderne til bedre at forstå deres risici og behov og vælge de mest passende løsninger. DeterTech er bakket op af den engelske kapitalfond Freshstream, der også har opkøbt tilsvarende sikringsvirksomheder i Holland, Belgien, Tyskland og UK, hvilket giver en sikringsplatform, hvorfra DeterTech vil tilbyde teknologiske sikringsløsninger, der skal give større ro i sindet til mennesker og lokalsamfund hver dag.

”Det bliver en vanvittig spændende rejse for os. Siden vi startede i 2006, har det hele tiden været målet, at SmartGuard en dag blev succesfuld nok til, at en større aktør ville være interesseret i at opkøbe os, så vi kunne udvikle os yderligere. Der har været en del bud gennem årene, men dialogen med FreshStream og DeterTech har fra starten af været meget konstruktiv, og deres planer for virksomheden passer perfekt med vores egne ambitioner”.

SmartGuard og dets 20 medarbejdere forbliver på adressen i Slangerup og drives videre i samme ånd – internt såvel som eksternt – og med fokus på de samme gode kunderelationer og samarbejdspartnere, samt trofaste leverandører. ”Familien” i Banegraven indlemmes i en større planlagt vækststrategi og forventes at vokse de kommende år.

”Det har været en hektisk, men også utrolig spændende proces. Det er jo noget helt andet end det, jeg har været vant til at bruge min tid på. For SmartGuard er det her rigtig positivt, og det glæder mig, at vi bibeholder vores stærke position på det danske marked, men samtidig får muligheden for at udbrede konceptet til andre lande via Detertech-brandet”, fortæller Casper Wilken.

Baba Devani, CEO, DeterTech udtaler sig:  “I am thrilled to be welcoming SmartGuard to the DeterTech family and look forward to working with the team in Denmark in the months to come.”

Kontaktperson: Casper Jee Wilken, Adm. Direktør, SmartGuard ApS, Telefon: 2180 3000
 

SmartGuard ApS
Banegraven 8
3550 Slangerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29510849
P nummer: 1012190219

Kontaktperson

DK
Dorthe Kaae
PA
dk@smartguard.dk

Send til en kollega

0.078